USO 5k Run / Walk në katër javë. filloj të vrapojë!

USO 5k Run / Walk në katër javë. filloj të vrapojë!thumbnail
Nga
Publikuar: Prill 7, 2018 @ 12:00 EST

Muajin tjeter, katër të shtunave nga tani, Joggers, germa në ledhore, dhe rrethoresh do të kenë një mundësi për të marrë një shëtitje rreth njësisë bashkiake në mbështetje të ushtarakëve ushtarake dhe grave.

parë Roselle Park e USO 5k Run / Walk do të jetë të shtunën, May 5th. Ngjarja do të fillojë në 9:30 a.m. në Herm Shaw Field në kompleksin e Atletikës Roselle Park High School.

Regjistrimi fillon në 8:15 a.m.

Asnjë tarifë regjistrimi është e nevojshme dhe ata që marrin pjesë mund të fillojë një ekip, bashkohet me një ekip, bashkohen si një individ, ose familja atëherë të vendosur një objektiv për mbledhjen e fondeve.

Të gjitha fondet e mbledhura shkojnë për të mbështetur programet dhe shërbimet e ofruara nga uso të ushtarakëve ushtarake dhe grave në uniformë në të gjithë New Jersey.

Regjistrimi dhe më shumë informacion mund të gjenden në faqen e internetit ngjarje në USONYC.ORG/5K (lidhje).