RPHS Varsity Softball ekipit Champions

RPHS Varsity Softball Team Championsthumbnail
Nga
Publikuar: Qershor 24, 2018 @ 12:00 EST

Në ditëlindjen trajneri softball Fran Maggio-së, i cili ka ndodhur të jetë në të njëjtën ditë që ai u emërua trajner softball NJ.com i Vitit, Organi qeverisës Roselle Park e njohu ekipin Roselle Park High School Varsity Softball për sezonin e tyre të kampionatit.

Së bashku me Traineri Magg, shtambë Madison Hummel u quajt e organizatës lajmeve Union County Player i Vitit. E drejta Fielder Merissa Gilic dhe shtambë, i cili kishte një rekord sezonin e 22-3, ishin dy quajtur First-Team All-State Group 1.

NJ.com renditet e 13-ekip në shtet dhe përfundoi sezonin e tyre me një 27-3 rekord, më i larti në historinë e shkollës.

Trajneri Maggio u foli të pranishmëve, “Unë vetëm dua të falënderoj kryetarin dhe këshillin. Ne kemi qenë shumë me fat që kam qenë nëpër këtë disa herë tani. Ne edhe kemi një vjetër-timer në turmë këtu sonte, Jess Johns ishte anëtar i ynë 2010 ekip dhe ne kemi marrë një rrugë të ngjashme shpallni atëherë. Unë vetëm dua të falënderoj të gjithë. Kjo ishte një vit i madh. arritje fantastike për shkollën, për qytetin, për vajzat, prinderit tane, të gjithë i cili ishte së bashku për udhëtim.  Ne mori për të luajtur në disa vende fantastike këtë vit – disa herë në Universitetin Kean për turneun qarkut dhe turneut shtetit. Ajo ishte vetëm një përvojë e madhe dhe diçka që ata do të mbajnë me vete për pjesën tjetër të jetës së tyre.”

Herën e fundit ka qenë në 2003-04

Marissa Gilic gjithashtu i quajtur First-Team Grupi i All-State 1.

Ekipi i nderuar ishte:

 • Angelina Chacon (Stop i shkurtër) (Senior)
 • Alexis Cieslinski (3rd Base) (i paedukuar mjaft)
 • Emma Cieslinski(1st Base) (i paedukuar mjaft)
 • Madison Cieslinski (2nd Base) (i paedukuar mjaft)
 • Danielle Crown (Utility Player)
 • Merissa Gilic (E drejta Field) (Senior)
 • Madison Hummel (shtambë) (i ri)
 • Paige Junior (Left Field) (Senior)
 • Sarah Lippin(Qendra Field) (i paedukuar mjaft)
 • Meaghan Mooney(Utility Player) (i ri)
 • Hailey Ortega(Catcher) (i ri)
 • Gabrielle Scott(1st Base / Pitcher) (i paedukuar mjaft)
 • Kyra Williams (statisticien)
 • Jill Bury (Traineri Ndihmës)
 • Fran May (trajner)

(Cover mirësjellje fotografia dhe pronën e Jessica Ortega)