Roselle Park cakton Zyrtari i ri i policisë

Roselle Park Hires New Police Officerthumbnail
Nga
Publikuar: Shkurt 8, 2014 @ 8:22 AM EST

Organi qeverisës votoi unanimisht për të emëruar Kyle LAMAR, i Beachwood, New Jersey si zyrtarit policor praktikant pranë kryetarit të enjten natën & Takimi i Këshillit të. Zyrtari Lamar do të ketë një pagë vjetore prej $51,946.53 dhe të fillojë periudhën e tij një vjeçar provës më shkurt 17, 2014, pas së cilës kohë, Oficeri Lamar bëhet një oficer i përhershëm zyrtar i policisë Roselle Park. Pozita ishte e mbushur për të zëvendësuar Joseph Iannone – i cili dha dorëheqjen nga funksioni i tij më 27 janar. Mr. Iannone u emërua gjashtë muaj më parë në korrik të 2013.

Shefi i Policisë Paul Morrison deklaruar e oficerit të Lamar, “Unë do të doja të mirëpritur Kyle të Departamentit të Policisë Roselle Park. Ne jemi të lumtur që të ketë atë. Unë jam i sigurt se ai do të bëjë një punë të mirë për publikun këtu në Roselle Park.”