Transportuesit letër e njohur për të shuar fushatës Hunger

Letter Carriers Recognized For Stamp Out Hunger Campaignthumbnail
Nga
Publikuar: Qershor 30, 2018 @ 12:00 EST

Shoqata Kombëtare e Letër Transportuesit (Lokal 67) ishte e njohur për dekada të tëra e tyre gjatë “Stamp Out Hunger” Fushata në takimin komunal qershor 21.

Kryetari Carl Hokanson filluar prezantimin duke thënë, “Ti e di se njerëzit mund të kenë ankesa. Posta vjen me vonesë, mail nuk merrni dorëzuar, email nuk merrni dorëzuar në kohë, por unë mund të them sinqerisht në të gjitha vitet që unë kam qenë këtu një gjë që ne e dimë dhe ju mund të mbështeteni në [is] çdo Mund këta zotërinj janë atje për të mbledhur ushqim, derë më derë duke shkuar, për të pastrehët këtu në Roselle Park.”

Kryetari i komunës ka vazhduar duke i dhënë sfond për fushatën njëditor mbajtur çdo vit në të shtunën e dytë të muajit maj. Ajo është më e madhe një ditë makinë ushqim shpërndarjen vendit dhe dhuruar për bankat ushqimore lokale. Since 1991, gjatë 1.5 miliard paund e mallrave të konservuar dhe jo-delikate janë mbledhur në 27 ditë. Të gjithë ushqimi mbledhura në Roselle Park u dhuroi Qendrës casano dhe Kisha e Zonjës pantries.

Katër përfaqësues për Shoqata Kombëtare e letrës transportuesit lokale 67 që ishin në takim ishin Manny Fortunato, Jeffrey Polo, Reinaldo Santiago, dhe Emil Velez.

Mr. Santiago foli për grupin, “I parë, ju falenderoj dhe unë do të doja të falënderoj grupin tonë sidomos koordinator tonë . . . Jeffrey Polo [who], së bashku me Manny Fortunato, vënë në mjaft disa orë duke çuar deri në këtë ngjarje e cila ishte shumë i suksesshëm. Unë e di se disa viteve të fundit ajo ka qenë pak e prekur dhe të shkojnë aq larg sa weatherwise por komuniteti ka zgjedhur me të vërtetë njëri-tjetrin.”

Ai shtoi, “Unë do të doja të falënderoj Departamentin e Policisë së Park Roselle, si dhe që – për dy vitet e fundit – na ka ndihmuar me këtë ngjarje. Ne duam të vazhdojmë këtë dhe ne duam për të mbajtur këtë rritje të. Ajo që ne jemi duke bërë ka ndihmuar njerëzit që janë në nevojë dhe kjo është vetëm një ditë, por kjo është një ditë që ne të bëjmë të gjithë kombin dhe ne duam të vazhdojmë këtë dhe ne duam të ju falënderoj edhe një herë si një komunitet.”

Stamp këtij viti Out fushatën e urisë u zhvillua më 12 maj dhe kishte banorë lënë mallrat e konservuar dhe ushqim jo-prishet para kutitë postare të tyre. transportuesit letër me ndihmën e Roselle Park PBA kap donacionet në rrugën e tyre dhe të mbledhura ato të dërgimit të dy pantries ushqimore lokale.