Knights of Columbus Cycling haxhit Fillon 4 tetor

Knights Of Columbus Cycling Pilgrimage Starts October 4ththumbnail
Nga
Publikuar: Shtator 26, 2018 @ 6:00 EST

Më 4 tetor, Imzot. Joseph F. Loreti Council #3240 do të fillojë të saj “Divine Mercy Pelegrinazhi për Përndjekurve krishterët” Ngjarja çiklizmit nga Roselle Park në Uashington, D.C. Pelegrinazhi është një mandat katër-ditore 330-milje udhëtim çiklizmit në mënyrë që të rrisë ndërgjegjësimin dhe fonde për të përfituar fetarisht persekutuar të krishterët në Lindjen e Mesme.

Një ekip prej pesë (5) çiklistët dhe një ekuipazh mbështetja e tre (3) – Të gjitha Knights of Columbus – do të fillojnë udhëtimin e tyre në Kishën e Zonjës në 6:30 në mëngjes. Mbi vijon katër (4) ditë, ekipi do të udhëtojë rreth 80 milje çdo ditë – e cila do të përfshijë 16,000 këmbët e ngjitje – dhe do të bëjë ndalesa në disa tempujt shquar katolike. Faqet përfshijnë Botërore apostullimin e Fatima në Asbury, New Jersey; Zoja e Czestochowa Shrine në Doylestown, Pennsylvania; Padre Pio Shrine në Barto, Pennsylvania; Zoja e Lourdes / Mother Seton Shrine në Emmitsburg, Maryland; dhe Shrine Kombëtare të Zojës së Papërlyer në kryeqytetin e vendit.

Një shërbim i shkurtër lutja dhe bekimi i riders dhe ekuipazhi i cili është i hapur për publikun do të mbahet në 6:15 a.m. në frontin e kishës.

pesë (5) bicyclists janë:

  • Joseph DeMarco
  • Thomas Grasso
  • John Kennedy
  • Joshua Medrano
  • Brian Reilly

Ekuipazhi Mbështetja është:

  • Ray Parenteau
  • Bryan Peterson
  • Bob Secatello

“Kjo është mënyra jonë e kujtuar dhe për të ndihmuar ata të krishterë që kanë pasur familje, shtëpi, dhe komunitetet shkatërruar, dhe të cilët kanë vuajtur aq shumë në vitet e fundit,” thotë zëdhënësi pelegrinazhi Thomas Grasso, një anëtar i Këshillit #3240, “Edhe pse çdo vuajtje durojmë në bikes tona pales në krahasim me pasigurive të përditshme dhe torturon këta njerëz përballen me, pelegrinazhi ndihmon të na sjell në bashkësi me ta si anëtarë të Kishës universale. Në këndvështrimin tonë, si Knights of Columbus dhe të krishterët e tjerë, kemi borxh atë për ta dhe për të gjithë njerëzit që vuajnë nga persekutimi për shkak të besimit të tyre fetar.”

Çdokush që dëshiron të mbështesë financiarisht Knights of Columbus’ “Fondi Relief christian Refugjatëve” mund të vizitoni faqen e tyre donacion (lidhje). sponsorizimet Pelegrinazhet janë në dispozicion në $100, $250, $500, and $1000 nivelet.