Democratic Committee Member Elections On June 6th

Democratic Committee Member Elections On June 6ththumbnail
Nga
Publikuar: Mund 5, 2017 @ 6:00 AM EDT

Në ROSELLE Park, kur bëhet fjalë për kandidatët demokratë dhe republikanë kandidon për zyrën komunale, votuesit nuk vendosin për kë do të votojnë për, ata thjesht merrni për të zgjedhur nga kandidatët të cilët tashmë janë zgjedhur për ta nga komitetet politike komunale.

Anëtarët e komisioneve politike lokale janë ata që vendosin kush do të kandidojë nën linjën e tyre partiake. Gjatë një primar, dikush i cili nuk është zgjedhur nga një komitet politik lokal, por është i regjistruar si një demokrat apo republikan mund të kandidojë kundër dikujt që ka vijën e partisë. Kushdo që merr më shumë vota në fillore bëhet kandidati i përgjithshëm i zgjedhjeve. Në ROSELLE Park, Zgjedhjet primare kanë qenë pa kundërshtarë vetëm me kandidatët e partive të mbështetur në fletën e votimit primar.

Në të kaluarën, Banorët kanë fituar vende në komitetet politike lokale me aq pak sa dy (2) votes.

Gjatë fillore, tjetër zgjedhor shpesh neglizhohet ndodh. Kjo është ajo që zgjedh anëtarët e komitetit politike lokale.

Çdo parti e madhe politike mban këto zgjedhje çdo dy vjet me zgjedhje të komitetit demokratike duke u zhvilluar gjatë viteve me numër tek dhe zgjedhjet Komisioni Republikan ndodhin çdo vit edhe-numëruar.

Këtë vit, Roselle Park Democratic Committee (DPRK) Anëtarët të kandidojë për vende në komitetin lokal. 20 seats are up for election – katër (4) vende për secilin nga pesë reparte në Roselle Park. Çdo repart ka dy (2) Rrethet me një burri dhe një gruaje të caktuar për çdo rreth. Three (3) vende për anëtarët e komisionit RPDC këtë vit mbetet vakant.

WARD
DISTRICT
MALE CANDIDATE
FEMALE CANDIDATE
1
1
Jeffrey H. Regan
Eva Boyko
2
Daniel Laporte
Maxine Padulsky
2
1
Daniel A. Petrosky
Rashmi Sheth
2
James D. McCrady
Alice Santos
3
1
Joseph Gregory
Joann Kolbeck
2
John H. Curia
Sharon A. Curia
4
1
Martin Kiernan
Michele Dunn
2
Sachin Modi
Michelle Perez
5
1
(No Petition Filed)
(No Petition Filed)
2
Robert Denais
(No Petition Filed)

Pasi i zgjedhur, party committee members have the power to:

  • Adopt or amend the by-laws and committee constitution;
  • Interview and pick party-endorsed mayoral and council candidates for primary and general elections;
  • Interview and pick vacancies in a local political committee;
  • Have a say in who gets chosen for appointed positions in various municipal boards and committees, including appointing themselves and other members of their political committee;
  • Recommend who serves as a paid election day poll worker, usually over residents not affiliated with either party for a non-partisan event.

Although the final decision to appoint someone to a local board or volunteer position is left to the mayor and/or council, names are usually presented by committee members to elected officials who are then considered before other residents, duke përfshirë edhe ata që kanë plotësuar Format e Shërbimit qytetar apo që mund të ketë më shumë përvojë apo më mirë të jetë i kualifikuar.

As for who can become a Roselle Park Democratic Committee member, the qualifications are as follow:

  • 18-vjet;
  • A resident of the election district;
  • Registered to vote as a Democrat

The deadline for filing a nominating petition has expired but residents can write-in themselves or the person they choose who lives in their respective district as a committee memberas long as that person is registered as a Democrat. Në të kaluarën, Banorët kanë fituar vende në komitetet politike lokale me aq pak sa dy (2) Votat.

Anyone who wants information on what ward and district they live in can find out by looking at the outside ballot that is mailed to all registered residents. The Borough Clerk’s Office can also be contacted at (908) 245-6180 to determine the ward and district a resident is registered in.

Primary election day is Tuesday, June 6th.