East kthehet për të fituar në Lindje-Perëndim Basketball Lojë

Nga
Publikuar: Shkurt 25, 2018
DSC02792
East kthehet për të fituar në Lindje-Perëndim Basketball Lojë  | lexoni këtë artikull

Një lojë që në kohë kishin Perëndimin në rrugë për një fitore të përsëritur nga viti i kaluar përfundoi me Lindjen e fituar ndeshjen e tyre të gjashtë. Tremujori i parë kishte perëndim kryesor 11-10 por Lindja u kthye nga gjysmë rezultatin 9 pikë mbi të Perëndimit 5 për ta bërë atë një 19-16 lojë. […]

Roselle Park Wrestling Arrin 1,000th saj Win

Nga
Publikuar: Janar 20, 2018
Roselle Park Wrestling Arrin 1,000th saj Win  | lexoni këtë artikull

Katër rezultati dhe dy vjet më parë, në janar të 1936, Shkolla e Lartë Roselle Park (RPHS) mundje të përfshira në programin e saj sportiv. 82 vite më vonë – me një mesatare të përgjithshme prej më shumë se një të fitojë një muaj pa të dështojnë – Roselle Park Wrestling arritur një moment të rëndësishëm të 1,000 dyfishtë takohen fiton. A review shows that […]

RP Wrestling Ekipi fiton 999th Njihuni. Next Stop 1,000.

Nga
Publikuar: Janar 17, 2018
RP Wrestling Ekipi fiton 999th Njihuni. Next Stop 1,000.  | lexoni këtë artikull

Ekipi Wrestling Roselle Park fitoi 999th takohen sonte e saj kundër Cougars Cranford 33-25. Roselle Park tjetër përballet me Scotch Plains-Fanwood Raiders natën e premte në shtëpi me potencialin për t'u bashkuar me një grup elitë e ekipeve të mundje të shkollës së mesme për të raft deri 1,000 fiton. Friday night’s meet will be in the Roselle Park High […]

RP Wrestling Në rrugën e saj për 1,000th saj Win

Nga
Publikuar: Janar 16, 2018
RP Wrestling Në rrugën e saj për 1,000th saj Win  | lexoni këtë artikull

Nëse Wrestling Roselle Park Ekipi fiton nesër natën – 17 Jan – kundër Cougars Cranford, ajo do të jetë një takohen larg 1,000 fiton. Only a handful of high school wrestling teams throughout history have held such an honor and the Roselle Park Panthers will have the opportunity Friday night to join the […]

Martial Arts Pa Class Programi për Mesme schoolers

Nga
Publikuar: Nëntor 28, 2017
Martial Arts Pa Class Programi për Mesme schoolers  | lexoni këtë artikull

Qendra Komuniteti Casano do të ofrojnë një program i lirë artet marciale për banorët Roselle Park. Programi do të fillojë të martën, 5 dhjetor, dhe do të mbahen çdo të martë dhe të mërkurë nga 7 mëngjesit. to 8 mëngjesit. Regjistrimi është aktualisht i hapur dhe do të jetë i kufizuar për të 20 studentë për klasë. The program is for middle […]

100th Roselle-Roselle Park Football lojë Tomorrow

Nga
Publikuar: Nëntor 22, 2017
100th Roselle-Roselle Park Football lojë Tomorrow  | lexoni këtë artikull

Fqinje rivalët miqësore, të Roselle Park Panthers dhe Rams Roselle do të takohen për nesër herë të njëqindtë, 23 Nën, për ndeshjen e tyre vjetore futbolli Falenderimeve. Edhe pse loja e parë Thanksgiving u luajt në 1915, ata kanë qenë të luajtur në vit që nga viti 1919. The game will take place in Roselle Park for the second year […]

BOE Recognizes RPHS Bowling Team’s Winning Season

Nga
Publikuar: Qershor 21, 2017
BOE Recognizes RPHS Bowling Team's Winning Season  | lexoni këtë artikull

The 12 members of the Roselle Park High School Bowling Team were presented with Certificates of Recognition for their 11-6 winning season at the June 13th Board Of Education (BOE) takim. Presented by RPHS Assistant Principal and Athletic Director James Foy, the team’s accomplishments were recounted, starting with their overall Group I State Championship in […]

RPHS Softball Team Recognized For Its NJSIAA North 2, grup 1 Championship

Nga
Publikuar: Qershor 21, 2017
RPHS Softball Team Recognized For Its NJSIAA North 2, grup 1 Championship  | lexoni këtë artikull

Shkolla e Lartë Roselle Park (RPHS) Softball Team was recognized at the June 13th Board Of Education (BOE) meeting for its NJSIAA North 2, grup 1 Championship. RPHS Assistant Principal/Athletic Director James Foy introduced the team and provided background on this year’s season. It is the second year in a row the RPHS Softball Team […]

Recreation Wrestling Team Recognized For Its Rich Tradition And Season

Nga
Publikuar: Mund 21, 2017
Recreation Wrestling Team Recognized For Its Rich Tradition And Season  | lexoni këtë artikull

The Roselle Park Recreation Wrestling Team had their season recognized by mayor & council at the May 18th municipal meeting. First-year head coach Ryan Rooney spoke on behalf of the program to those in attendance Thursday night. He remarked on and appreciated the immense amount support from the community including volunteers, prindërit, Club e babait, […]

RPD Court Time Free Open House Today, 6 maj

Nga
Publikuar: Mund 6, 2017
RPD Court Time Free Open House Today, 6 maj  | lexoni këtë artikull

RPD Court Time will be hosting a free open house today, 6 maj, nga mesdita deri 4 mëngjesit. The multi-court facility for basketball, futboll, and . . .

Next Page »