Dy Drejtorët vendosur të tërhiqet

Nga
Publikuar: Shkurt 23, 2018
Dy Drejtorët vendosur të tërhiqet  | lexoni këtë artikull

Kathleen Carlin, drejtori rpms, së bashku me Frances Kenny, drejtori i Shkollës Fillore Robert Gordon, të dy do të dalë në pension në fund të vitit shkollor. Mrs. Kenny ka qenë kryesor në Robert Gordon për gjashtë vjet, duke qenë të emëruar në shtator të 2012. Ms. Carlin u bë Principal rpms në 2013. Në […]

Shitësit kërkuan Tregut prill RPHS Nënës

Nga
Publikuar: Shkurt 21, 2018
Vendors Sought For April RPHS Mother's Market  | lexoni këtë artikull

Shkolla e Lartë Roselle Park (RPHS) do të mbajë Tregu e nënës së tij të shtunën, 28 Pri. Ngjarje organizatorët janë në kërkim për familjet dhe shitësit të interesuar në blerjen e një tabelë për të shitur foshnjën të re ose të butë të përdorura për artikujt e rinj të fëmijëve të tilla si Bikes, Librat, vende bouncy, veshje, karrige të lartë, strollers, dhe lodra. The event will be held […]

Daisy Scouts Shine për të ndihmuar Out

Nga
Publikuar: Shkurt 20, 2018
Dasiy Troop 40038-1
Daisy Scouts Shine për të ndihmuar Out  | lexoni këtë artikull

Daisy Scouts Troop #40773 janë të njohura për ndërmarrjen e tyre për të ndihmuar me përpjekjet e shpëtimit të kafshëve Roselle Parkut. First Ward Këshilltare Jayme Lynn-Négron, i cili është gjithashtu një lider Daisy, së bashku me kryetarin Carl Hokanson prezantoi trupave me certifikatat e njohjes. Në ceremoninë gjatë takimit komunal shkurt 15, Kryetari Hokanson përgëzoi 12 Daisy […]

Climax Brewing feston 23 Vite me TAP marrjen e kontrollit

Nga
Publikuar: Shkurt 19, 2018
Climax Brewing feston 23 Vite me TAP marrjen e kontrollit  | lexoni këtë artikull

Ejani të festuar përvjetorin e 23-Climax shpërthyer me një trokitje e lehtë marrjen në Pub irlandez Dowling-së & Restaurant të shtunën, 24 shkurt. I pari i tre (3) rubinet sipermarrje do të ketë çezmat Dowling është e mbushur me një përzgjedhje nga më të vjetra mikro-fabrikë birre New Jersey duke filluar në 7 mëngjesit. kjo e shtunë dhe në vazhdim e sipër deri në kohën e mbylljes. Themeluar në 1995 […]

I parë 2018 Punëtoritë Buxheti më Shkurt. 20th & 27th

Nga
Publikuar: Shkurt 15, 2018
I parë 2018 Punëtoritë Buxheti më Shkurt. 20th & 27th  | lexoni këtë artikull

dy seminare parë buxhetore komunale të këtij viti janë planifikuar për të martën, 20 shkurt dhe 27 shkurt në 6 mëngjesit. Roselle Park qëndron larg nga pothuajse çdo komunë tjetër në Shtetin që organi drejtues kryen rishikimin e buxhetit në publik. Most other towns leave the review up to chief financial officers and perhaps […]

Më i lartë & Këshilli Diskutoni JMEUC Paga Pas Emërohet Alternate

Nga
Publikuar: Shkurt 14, 2018
Mayor & Council Discuss JMEUC Salary After Alternate Appointed  | lexoni këtë artikull

Këshilli miratoi të emërojë kryetarin Carl Hokanson si një përfaqësues alternativ në takimin e përbashkët të Essex & Union Njësitë (JMUEC). Roselle Park është aktualisht e vetmja komunë e bordit 11 anëtarësh që cakton një alternative. All other local governments have one appointee who is always an elected official and gets an annual salary this […]

RPPD punës në zgjidhjet për Çështje Valley Road

Nga
Publikuar: Shkurt 13, 2018
RPPD punës në zgjidhjet për Çështje Valley Road  | lexoni këtë artikull

Në përgjigje të një aksident më 23 janar, ku një 16-vjeçar është goditur nga një automjet në Valley Road, Departamenti i Policisë Park Roselle (RPPD) është duke punuar në zgjidhje për ta bërë rajonin më të sigurtë. Në kryetarit 1 Feburary & Takimi i Këshillit të, RPPD Police Chief Paul W. Morrison foli aksidentit dhe masat pasuese. […]

Tremujor Njih Kryebashkiakut Hokanson-së & Përshëndetni 26 shkurt

Nga
Publikuar: Shkurt 11, 2018
Mayor Hokanson's Quarterly Meet & Greet February 26th  | lexoni këtë artikull

Kryetari Carl Hokanson do të hyjnë në vitin e tij të dhjetë të mbajnë takohen & përshëndet si një shërbëtor publik me të tilla të marrë së bashku tij 37th duke filluar në 6 mëngjesit. të hënën, 26 shkurt. The casual open-to-the-public gathering gives residents the opportunity to discuss and catch up on topics that range from taxes to quality of life issues […]

Kryetari Hokanson Dërgon ju falënderoj për Scotch Plains Raiders

Nga
Publikuar: Shkurt 10, 2018
Kryetari Hokanson Dërgon ju falënderoj për Scotch Plains Raiders  | lexoni këtë artikull

sportive • njeriu • ship: Sjellja ose trajtimin e të tjerëve të drejtë dhe bujare, sidomos në një garë sportive. Muajin e kaluar, më 19 janar, të Roselle Park ndeshet Panthers festuar një ngjarje historike, ata u bënë vetëm e shkollës së mesme ekipin e katërt Varsity mundjes në histori për të arritur 1,000 fiton. Në frontin e qëndron Bleacher-mbushur, Panthers festoi këtë fitore në shtëpi. That […]

Carlstrom, Moore, dhe Reagan Për të dalin në pension në qershor

Nga
Publikuar: Shkurt 10, 2018
Carlstrom, Moore, dhe Reagan Për të dalin në pension në qershor  | lexoni këtë artikull

Tre edukatorët me më shumë se një shekull e shërbimit të kombinuara për fëmijët e Roselle Park dorëzuar zyrtarisht njoftimet e tyre të daljes në pension në fuqi 30 qershor, 2018. Susan Carlstrom, i cili filloi në Roselle Park School District-së (RPSD) më 1 shtator, 1983, aktualisht është Drejtor i udhëzimit dhe testimin e distriktit. Ann Moore, who was hired by the […]

Next Page »