Killa Erëza është biznes dhjetor të muajit

Nga
Publikuar: Dhjetor 23, 2018
Killa Erëza është biznes dhjetor të muajit  | lexoni këtë artikull

Së treti Ward Këshilltar William Fahoury së bashku me kryetarin e komunës Carl Hokanson paraqitur Killa erëza të gjitha me qëllim me dhjetor 2018 Biznes i muajit. Këshilltar Fahoury tha në lidhje me biznesin, “Ata janë një biznes i tretë repart. Matt është një repart banor të tretë. Matt është një punëtor vështirë. Ai ka një punë me kohë të plotë. He also owns his […]

Hexacon Electric është biznes gusht të muajit

Nga
Publikuar: Gusht 22, 2018
Hexacon Electric është biznes gusht të muajit  | lexoni këtë artikull

Këshilltar-At-Large Joseph DeIorio së bashku me trupin qeverisës njohur Hexacon Electric Company si biznes të muajit për muajin gusht 2018. Gjatë prezantimit, Këshilltar DeIorio lexoni disa pikat kryesore të historisë së kompanisë shkruara nga banor Roselle Park – i cili është një ish-punonjës i kompanisë – David Robertson. Hexacon Electric is a manufacturer […]

Friday Night Në Mimi-së: Një fetë e jetës

Nga
Publikuar: Gusht 4, 2018
Friday Night At Mimi's: Një fetë e jetës  | lexoni këtë artikull

10 ora në natën e premte në cep të Perëndimit balta dhe Faitoute ishte e qetë. Renditja tri feta të thjeshtë, Pronari Mimi Paul Minitelli tërhoq nga brumë, përhapur salcë domate, spërkatën djathë, dhe të vënë një byrek në furrë. Edhe pse numri i ditëve (dhe netë) that customers can grab a slice […]

Attic Ebit: Gjetja e mundësive për Familjet

Nga
Publikuar: Gusht 3, 2018
Attic Ebit: Gjetja e mundësive për Familjet  | lexoni këtë artikull

Jeta është plot me mundësi. Çdo ditë është një shans për të bërë diçka. Për pronarin Nohemi Marte, se mundësia çoi e saj për të hapur Attic Ebit në cep të Perëndimit Westfield Avenue dhe Hawthorne Rruga. Anëtari i fundit Roselle Park e të komunitetit të saj të biznesit – Attic Ebit – is a cozy community thrift store named after Nohemi’s […]

Joe & Jodi të festojnë 60 Vjet në Roselle Park

Nga
Publikuar: Qershor 15, 2018
Joe & Jodi's Celebrate 60 Vjet në Roselle Park  | lexoni këtë artikull

Sot shënon 60 vjetorin e Joe & Barber Shop Jodi-së. Fillimisht i quajtur Joe Barber Shop, vajza Jodi bashkua babain e saj në 1991 dhe tonsorium tyre vazhdon të ketë një vend gati për ata që kanë nevojë për të ulur apo stil kurorat e tyre të mane. Të enjten e kaluar, the governing body presented Jodi Bellomo a proclamation recognizing six […]

Pompeii Pizzeria Is May Business Of The Month

Nga
Publikuar: Mund 20, 2018
Pompeii Pizzeria Is May Business Of The Month  | lexoni këtë artikull

Pompei Piceri & Restaurant u njoh si biznes të muajit për muajin maj 2018 në takimin e komunës kaluar enjtes. Owner Luigi Skrelja, i cili tashmë kishte një restorant në Clark, hapur Pompeii në 2014 në Westfield Avenue dhe ka shërbyer deri pica dhe preferuarat e tjera italiane që atëherë. Although he could not attend the […]

Biznes i muajit: Shenjat KM / Operation Chillout

Nga
Publikuar: Prill 24, 2018
Biznes i muajit: Shenjat KM / Operation Chillout  | lexoni këtë artikull

Së dyti Ward Këshilltar Joseph Petrosky dha kompaninë prill të muajit për argumentet km dhe Designs bashku me Operacionin Chillout. Shenjat KM, ndodhet në zonën qendër në Chestnut Street, ka krijuar Signage për bizneset lokale, korporatat, organizations, dhe individët. Owner Kevin Murphy ka për mbi tre dekada shenjat e ofruara, parulla, logot metalike, pllaka, […]

Dëshironi të bëjë një film? Dërgoje tek Festivalin e Filmit të shkurtër RP

Nga
Publikuar: Prill 15, 2018
Dëshironi të bëjë një film? Dërgoje tek Festivalin e Filmit të shkurtër RP  | lexoni këtë artikull

A e dini se çfarë duhet për të bërë një film? Siç citohet nga filmbërësit e shumta që kishin veprat e tyre i shfaqur në Festivalin e Filmit të Shkurtër Roselle Park vitit të kaluar, Përgjigja është, “Vetëm të marrë një aparat fotografik dhe të xhiruar atë!” Submissions për festivalin e filmit të këtij viti tashmë janë duke u pranuar në linjë. With the festival just a little […]

Tia Jiana Dog Care është biznes March të muajit

Nga
Publikuar: Mars 18, 2018
Tia Jiana Dog Care është biznes March të muajit  | lexoni këtë artikull

Tia Jiana Dog Care u festua si Biznesit të muajit për muajin mars 2018 nga organi qeverisës në 15-kryetarit të marsit & Takimi i Këshillit të. Pronar dhe operator Janaina Hernandez ishte i pranishëm për të pranuar certifikatën. Duke hapur Tia Jiana Dog Care vetëm tre vjet më parë në Mars 1, 2015, Janaina has offered pet […]

Salloni Një Twenty Two Is shkurt Business të muajit

Nga
Publikuar: Shkurt 26, 2018
Salloni Një Twenty Two Is shkurt Business të muajit  | lexoni këtë artikull

Salon One njëzet e dy u nderua si bashkinë e Biznesit të muajit për muajin shkurt 2018. Në kryetarit 15 shkurt & Takimi i Këshillit të, Pronari Jessica Afonso Carvalho pranuar certifikatën në emër të studios. Kryetari Carl Hokanson shpallur, “Ajo dhe stafi i saj krenari veten në sigurimin e vëmendje të madhe, mirësjellje, and professional service to their […]

Next Page »