The 2018 Roselle Park Intervistat Mayoral kandidate

The 2018 Roselle Park Mayoral Candidate Interviewsthumbnail
Nga
Publikuar: Tetor 7, 2018 @ 5:00 EST

Të tre burrat drejtimin për t'u bërë kryebashkiakun Roselle Park-së për katër vitet e ardhshme u ul për të biseduar një-në-një për kandidaturën e tyre. Duke shkuar përtej soundbites, ata shkuan në detaje në lidhje me platformat e tyre, policies, dhe pozicionet.

Secili është dhënë fre të lirë për të folur në lidhje me atë që kanë në plan për të bërë në katër vitet e ardhshme, nëse zgjidhet dhe ajo që ata kanë bërë, si shërbim të bashkisë në jetën e tyre private dhe publike. Nuk kishte asnjë afat kohor për çështjet që u diskutuan që u dha atyre mundësinë për të shkuar në sa më shumë – ose pak – detaje si ata donin mbi tema të ndryshme në vend të sigurimit të shënoj-fjalë përgjigjet një-line.

Originally, plani i kësaj gazete ishte që të ketë këto intervista të paraqitura në seksionet në mënyrë votuesit mund të dëgjoni në pjesë sa herë që ata kishin kohë. Në dritën e publikut më shumë dhe më të kërkuar të trajtohen në mënyrë inteligjente dhe jo duke u coddled ose lugë ushqyer, Këto intervista janë duke u paraqitur në tërësinë e tyre. Pas shqyrtimit të rëndë, u vendos që intervistat do të mbetet si një bisedë pa qenë nën-ndarë.

A janë ata të gjatë? Po, por që është qëllimi: për të bërë votuesit dëgjuesit informuara. Për të pasur sa më shumë detaje mbi pozicionet të kandidatit për të bërë më të mirë zgjedhja e mundshme që do të formësojnë katër vitet e ardhshme. Është e lehtë për të vetëm të dëgjojnë për një ose dy catchphrases. Është më mirë për të dëgjuar një diskutim substancial.

Në total, Intervistat drejtuar një pak nën tetë orë. Ata të gjithë duhet të dëgjohen në mënyrë që të merrni më të dhënat.

Merrni nga një laps dhe letër. Shkruani gjërat që janë me interes ose shqetësim apo mbështetje. Ndalo intervistat dhe të marrë parasysh të kohës kështu që kur ajo zgjedh përsëri ju mund të filloni atje. Nëse ju doni të jetë një votues të informuar, kjo është ajo që duhet.

Nëse disa pika përfundoi duke qenë i paqartë, ose glossed kontradiktore ose mbi, ju si një votues tani mund të kërkojë sqarime. Disa gjëra në secilin prej këtyre intervistave mund të ju jap më shumë njohuri në një kandidat. Disa mund të ketë bërë që të kuptojë diçka të re ose të ndryshme. Disa mund të ju ndihmojë të përbëjnë mendjen tuaj.

Gazeta lehtë mund të japë një përmbledhje të të gjitha tre kandidatët e’ platforms, policies, dhe planet, por që nuk është e Roselle Park Lajme‘ punë. Detyra e saj është që të sigurojë ju – votuesi dhe / ose dëgjues – informacion mbi atë që kandidatët duan të bëjnë dhe kanë që të jetë në kontekst. Kjo është deri tek ju këtë herë për të gjetur për veten tuaj. Asnjë justifikim më të dëgjuar thashetheme ose informacione të dorës së dytë. Këto janë fjalët dhe mendimet e dorës së parë të atyre që dëshirojnë të jetë kreu i njësisë bashkiake.

Këto intervista janë gjithashtu një plotësues i shkëlqyer për debatin e ardhshëm për kryetar komune më 11 tetor në sallën e njësisë bashkiake.

Nëse ju nuk mund të japin tetë orë për të ndihmuar të vendosni në të ardhshëm 1,461 ditë, që është në ju.

për të caktuar, nuk do të jenë ata të cilët qëllimisht do të dëgjojnë për të gjetur tidbits si pika folur apo municion për të kritikuar. Nuk do të jenë ata që dëgjojnë vetëm që të ketë mbështetjen e tyre të një kandidati riafirmoi. Nuk do të jenë ata që do të shkojnë në, ndoshta duke pasur një ide e kandidatëve, por do të jenë të gatshëm për të dëgjuar dhe për t'u bërë të informuar dhe të marrë një vendim. Ata do të shkojnë e kaluara shenjat lëndinë dhe fletushka dhe letërsisë për të marrë në zemër të çështjes e cila është në thelb do të ky person – si një individ – të jetë një kryetar i mirë.

Pra dëgjoni, bookmark ku ju la off, shkarko te një listë dëgjimi ose të luajë ajo do të dhe nga puna, shkollë, palestër, kudo që.

Është e rëndësishme.

Këta kandidatë u ul për të të jetë në gjendje për të folur për politikën, nuk personalitet; për të diskutuar çështjet, jo buzzwords.

Ata meritojnë të dëgjohet. Ju meritojnë të dëgjojnë.

Intervistat audio së bashku me informacionin përkatës kontaktit për të tre (3) Kandidatët për kryetar komune janë nën (Intervistat janë të shënuara në mënyrë që çdo kandidat u ul që të ketë një bisedë):

Carl Hokanson:
Shkarko 2018 Intervistë me Carl Hokanson (click djathtën e mausit & zgjedh “Save As”)

Joseph Signorello III:
Shkarko 2018 Intervistë me Joseph Signorello III (click djathtën e mausit & zgjedh “Save As”)

William Fahoury:
Shkarko 2018 Intervistë me William Fahoury (click djathtën e mausit & zgjedh “Save As”)