Takim të veçantë në 19 të intervistuar për më shumë shërbime profesionale

Special Meeting On 19th To Interview For More Professional Servicesthumbnail
Nga
Publikuar: Dhjetor 17, 2018 @ 6:00 EST

Një takim i dytë i veçantë gjatë këtij muaji do të intervistojë dhe të negociojë me ata që dëshirojnë të ofrojnë shërbime profesionale të njësisë bashkiake për 2019.

I pari në fillim të këtij muaji intervistuar gjashtë pozicione. Intervista të mërkurën në mbrëmje do të ketë tetë (8) profesionistët ulur me trupin qeverisës; Dy intervista do të ketë ofertuesit për prokurori komunale dhe kthimin mbrojtësi publik për shkak të konflikteve caktimin e cila parandalimin e tyre nga të qenit në gjendje për të marrë pjesë në takimin e parë.

Tetë pozicionet janë duke u diskutuar:

  • Revizor
  • inxhinier
  • Avokati i punës
  • Licencuar Site rehabilitimit profesional (LSRP)
  • Prokurori komunal
  • Defender Publik
  • Rrezik Menaxher & Broker Insurance
  • Planning Services Vizionimi Transit Village Community

Dy firmat dorëzuar ofertat për auditorin. Samuel Klein dhe kompanisë, auditor aktual bashkinë e, kthye me një ofertë të $36,750 për shërbimet e tyre primare auditimin ligjor (përfshirë utility kanalizime) dhe një orar nivele tarifë për shërbimet e tjera të lidhura. Kjo është e njëjta sasi si vitin e kaluar për firmë e kontabilitetit. Firma u dha gjithashtu dy kontrata në gusht të këtij viti (lidhje). Suplee, Clooney & oferta kompanisë për auditimin ligjor është $35,500.

Shkarko Samuel Klein dhe kompanisë ofertë për Borough Auditorit
Shkarko Suplee, Clooney & oferta kompanisë për Borough Auditorit

Kishte pesë firma – përfshirë firmë Borough aktuale inxhinierike të Neglia – që vënë në ofertat për të kryer shërbime Roselle Park e inxhinierisë. Cole & Associates nga Lawrenceville, NJ kishte një normë të lartë të nivelit të $ 140 / orë për shërbimet e paguara për nga bashkinë. CME Associates filluar në krye me 170 $ / orë. Harbour Consultants propozojë për të ngarkuar $ 115 / hour. Neglia Inxhinieri vendosur një ofertë për shërbimet inxhinierike të $ 1,750 / muaj pa përfshirë shërbimet shtesë; Kjo është e njëjta sasi si oferta fituese e vitit të kaluar. Tarifa mujore e sheshtë PENNONI në ofertën e tyre ishte $ 2,300 / month.

Shkarko Cole & Associates’ ofertën për Borough Engineer
Download Consulting & Inxhinierët komunale (CME) Associates’ ofertën për Borough Engineer
Shkarko Harbor Consultants’ ofertën për Borough Engineer
Shkarko ofertën Neglia Inxhinieri s per Borough Engineer
Shkarko ofertën PENNONI s per Borough Engineer

Avokati i punës kishte katër ofertues. rrugë, Lamparello, Mallon & Capuzzo vënë në një ofertë prej $ 180 / hour. Cleary, Jacob, Alfieri & Jacobs deklaruan se do të ngarkuar $ 145 / hour për partnerët, këshillë, dhe bashkëpunëtorët. Garrubbo & Capece kanë një normë prej $ 135 / hour. Jalloh & Jalloh vënë në një normë të sheshtë prej $8,000 me një normë 150 $ / orë për çështje gjyqësore apo shtesë të shërbimeve.

Shkarko Chasan, Lamparello, Mallon & oferta Capuzzo për Avokatin e Punës
Shkarko Cleary, Jacob, Alfieri & Jacobs’ ofertën për Prokurorit e Punës
Shkarko Garrubbo & oferta Capece për Avokatin e Punës
Shkarko Jalloh & oferta Jalloh për Avokatin e Punës

Shërbimet LSRP kishte katër oferta. CME Associates – i cili gjithashtu ofertën për inxhinierin e njësisë bashkiake – listuara a / normë $ 192 orë për shërbimet që lidhen me rehabilitimit. ESA Environmental Consultants nga Westfield vënë në një normë prej $ 145,96 / orë. Inxhinieri Matrix New World, Land Scaping dhe Landscape Architecture'S normat e kanë një shkallë të top-shtresore për orë të $200 një orë për drejtorin e firmës dhe një normë të zbritur për stafin e tjera. Suburban Consulting Engineers kishte një strukturë tarifë prej $ 160 / orë për kryesor zyrtarin / projektit.

Download CME Associates’ ofertën për LSRP Shërbimet
Shkarko Consultants ESA Mjedisore’ ofertën për LSRP Shërbimet
Shkarko Inxhinieri Matrix New Botërore, Land Scaping dhe oferta Landscape Architecture për LSRP Shërbimeve
Shkarko Suburban Consulting Engineers’ ofertën për LSRP Shërbimet

Ka qenë tre firma për rrezikun Menaxher & Insurance Broker dhe të tre deklaruan se do të paguhet nga fondi i përbashkët e sigurimit të komunës (ose ekuivalenti).

Shkarko Brown & oferta Brown për Rrezikut Menaxher & Broker Insurance
Shkarko ofertën BGIA s per Rrezikut Menaxher & Broker Insurance
Shkarko ofertën Agjencisë Sigurimeve Fairveiw për rrezikun Menaxher & Broker Insurance

Shërbimi i fundit duke u intervistuar është për tranzit fshatit Planning Services vizionimit Komunitetit, por është dhënë asnjë informacion në lidhje me nubmer e ofertuesve ose normat e tyre. Ky është një shërbim i ri në lidhje me të paturit bashkinë të caktohet një Village Transit.

As always, Kostoja nuk është faktori i vetëm ose final për shërbime që janë të nevojshme për të përfituar banorët por kjo është një faktor i madh dhe propozimi bashkangjitur janë në dispozicion për shqyrtim nga publiku.

Takimi special nesër natën, 19 dhjetor, do të fillojë në 6:30 mëngjesit. në dhomat e këshillit të komunës Kompleksit Roselle Park ndodhet në 110 Lindje Westfield Avenue. Pjesa më e madhe e këtij takimi do të jenë të mbyllura, por ka dy pjesë komente publike – një në fillim dhe një në fund – që do të lejojë anëtarët e publikut për të bërë pyetje ose të sigurojë të dhëna.