Signorello zgjedhur Kryebashkiak. Mathieu & Vende Këshillit Win Petrosky.

Signorello zgjedhur Kryebashkiak. Mathieu & Petrosky Win Council Seats.thumbnail
Nga
Publikuar: Nëntor 6, 2018 @ 9:02 EST

Me sondazhet mbyllur në 8 pasdite, rezultatet janë në për zgjedhjet komunale të këtij viti.

Shifrat e para tregojnë se Joseph Signorello III është zgjedhur kryetari i komunës. Këshilltar Joseph Petrosky do të mbetet si i dytë Ward këshilltar dhe Robert Mathieu do të bëhet Fifth Ward këshilltar.

Mr. Signorello marrë 54% të votave. Këshilltar Petrosky marrë 61% të votave. Mr. Mathieu marrë 62% të votave.

Numërimi paraprak është si më poshtë:

Më i lartë

  • Joseph Signorello mori 2,340
  • William Fahoury marrë 1,180 Votat
  • Carl Hokanson marrë 773 Votat

2nd Ward

  • Joseph Petrosky mori 601 Votat
  • Richard Graves marrë 374 Votat

5th Ward

  • Robert Mathieu ka marrë 513 vota
  • Thomas 'Transporti Rrugor Ndërkombëtar TIROS’ Shipley marrë 312