Studentët Sherman njohura për arritjet PARCC

Sherman Students Recognized For PARCC Achievementsthumbnail
Nga
Publikuar: Nëntor 24, 2018 @ 12:00 EST

Në Bordin e 20 nëntor e arsimit (BOE) takim, 18 nxënësit e shkollave fillore Sherman janë të njohura për të pasur shënoi nivelin më të lartë në Partneritetin për vlerësimin e gatishmërisë për College dhe Karriera (PARCC) teste të standardizuara.

Drejtori Sherman Shkolla Tara Lechner paraqitur nxënës nga klasat e tretë dhe të katërt me certifikatat e tyre të njohjes.

PARCC është i përbërë nga një Matematikës dhe një seksion të artit Gjuha Arts Literacy.

Dy (2) Studentët e tretë të keq janë të njohura për të tejkaluar pritjet në PARCC Gjuha Arteve Literacy 2018:

 • Naomi Conceicao
 • Jazmine Fanarraga

nëntë (9) Studentët e tretë-grade tejkaluar pritjet në PARCC Matematikë 2018:

 • Andrade-Maldonado
 • Alfred Chen
 • Valentina Gallego
 • Julie Joseph
 • Joseph Kinney
 • Adriana Maranhao Neto
 • Isabella McGowan
 • Isabella Rodriguez
 • dannica Solomatin

Së katërti-grader Noah Siffert ishte në mesin e shtatë (7) Studentët Sherman Shkolla që tejkaluar pritjet në seksionin Gjuha Arts Literacy të PARCC.

Sadie Lavache, Lillian Perez, sofia Rodriguez, dhe Sidney Smith shënoi një nivel 5 në PARCC Mathemetics.

Dy katërt-klasën e shkollës së Sherman, Aidan Ponzio dhe Javien Ruiz shënoi Niveli 5 në të dy Arteve Gjuha Literacy dhe Matematikë e vlerësimit PARCC.