RPPD Zyrtar Harms promovua në Sargeant

RPPD Officer Harms Promoted To Sargeantthumbnail
Nga
Publikuar: Dhjetor 22, 2018 @ 8:00 AM EST

Mbrëmë, banor dhe Roselle Police Department Park (RPPD) Zyrtari Robert Harms u promovua nga rezoluta për Sargeant.

Në betimit në, RPPD Zyrtar Harms ishte i rrethuar nga gruaja e tij, fëmijë, prindërit, dhe FAMILJA.

RPPD Captain Daniel McCaffery i cili ishte i pranishëm shefi i policisë për Morrison deklaruar, “Unë do të doja të përgëzoj Sargeant dëmeve. [Ai] ka qenë një oficer i departamentit tonë për 14 vjet. Gjatë kësaj kohe ai shërbeu si një polic i zonës, një agjent për disa vjet, ku ai bëri një punë të shquar. Sgt. Harms do të jetë caktuar në Divizionin Patrol ku unë jam i sigurt se ai do të vazhdojë të bëjë një punë të shquar. Sgt. Harms është një djalë Roselle Park; ai është rezident Roselle Park. Ju mund të shihni atë rreth. ai vullnetarë, ai trajnerë, ai është kudo. Ai bën një punë të madhe. Ai ka marrë lavdërime të shumta dhe çmime nga departamenti tonë. Kohet e fundit ai mori një çmim për të shpëtuar jetën e një njeriu. Ky zotëri ishte në një automjet që kapur në zjarr. Kjo histori fitoi famë kombëtare. Ajo ishte në Good Morning America. Ajo ishte mbi të gjitha lajmeve. Sgt. Harms ishte në gjendje për të tërhequr këtë djalë nga makina edhe pse ky djalë nuk duan të. Dhe duke bërë që ai shpëtoi jetën e këtij njeriu i cili absolutisht pa dyshim do të marrë fund në atë zjarr. Unë jam shumë krenar për Sgt. Harms. Unë e di se ai do të bëjë një punë të madhe. Urime.”

Zyrtari Harms gjithashtu iu drejtua të pranishmëve, “Unë vetëm dua të falënderoj kryetarin Hokanson dhe këshillin. Unë do të doja të falënderoj shefin Morrison dhe kapiteni McCaffery për të dhënë këtë mundësi. Unë do të doja të falënderoj gruan time dhe të familjes për të qenë atje. Unë do të doja të falënderoj zyrtarët që punojnë me që jeni këtu sonte për të mbështetur mua. Unë do të doja të falënderoj të gjithë rreshterëve kisha punuar në për ta për të më jepni njohuritë e tyre mbi atë se si për të bërë këtë punë. Unë jam i ngazëllyer, dhe unë nuk mund të presim për të vazhduar karrierën time këtu në Roselle Park si një rreshter policor. Falemnderit.”

Zyrtari Harms’ Promovimi do të jetë efektive shkurt 1, 2019, në pagë vjetore prej $113,020.39.