RPPD Identifikimi i riu Si autor i Instagram Clown postimin

RPPD Identify Teenager As Author Of Instagram Clown Postthumbnail
Nga
Publikuar: Tetor 3, 2016 @ 6:06 EST

Sot në rreth 4:30 mëngjesit, si rezultat i hetimit në një post social media e cila përmendur tërthorazi një klloun dhe viktimave në Park Qarkut Shkolla e Roselle, një 14-vjeçar banor i Roselle Park është identifikuar si individ përgjegjës për këtë post.

Posti ka qenë që të hiqet.

I mituri, emri i të cilit ka qenë i refuzuar, u përpunuar dhe lëshuar në kujdestarinë e një kujdestari.