Studentët rpms njohur për Art, poezi, Dhe duke ndihmuar viktimat e uraganit Harvey

Studentët rpms njohur për Art, poezi, And Helping Hurricane Harvey Victimsthumbnail
Nga
Publikuar: Janar 21, 2018 @ 3:04 EST

Studentët nga Park Shkollës së Mesme Roselle (Rpms) janë të njohura për punë vullnetare për të ndihmuar viktimat e uraganit Harvey, si dhe arritjet në art dhe poezi.

Në gusht të vitit të kaluar, Uragani Harvey – një kategori 4 Uragani goditi zonën metropolitane Houston, shkaktuar 91 vdekje të konfirmuara, dhe kishte një dëmtim totale llogaritet në $125,000,000,000.

Gjatë prezantimit, Rpms Principal Kathleen Carlin tha, “Shoqëria National ynë Honors [ishte] instrumental në mbledhjen e një shumë të materialeve shkollore për viktimat Hurricane Harvey në Teksas. Ne kemi një mësues këtu që kishin të afërm atje dhe u prekur kështu që ne kishim emrin që ne mund të merrni në kontakt me mësuesin atje, kuti dërguar dhe kutitë e gjëra atje. ata fëmijë . . . ata mblidhen, ata e mbushur atë, ne kemi arritur jashtë për askënd që mund ta dini dikush nga FedEx ose UPS dhe . . . ata në të vërtetë transportohen gjithçka për ne për të lira.”

The 17 nxënësit e shkollave të mesme të njohura për orët e tyre të shumta mbledhjen, paketim dhe të anijeve furnizimet për viktimat e uraganit Harvey në Teksas ishin:

 • Isabella Albarron
 • Michael Alvarez
 • Jaydin Bonilla
 • Rishabh Dhingra
 • Samir Djokic
 • Pranay Francis
 • victoria Henry
 • Nicholas Lopez
 • Camila Martinez
 • Justin Mishoe
 • Erin Mooney
 • Ariana Paulino
 • Ernest Romero
 • Lucas Ruiz
 • veronica Ruiz
 • Jason Torres
 • Emily Tribiano

Përveç kësaj, dy studentë kishin artwork tyre përzgjedhur për shfaqje në ekspozitë vonë AENJ NJPAC Dimrit. Edukatorët Art e New Jersey (AENJ), në bashkëpunim me New Jersey Performing Arts Center (NJPAC) në Newark, zgjedh vepra nga shënimet e shumta të paraqitura nga të gjithë shtetin për katër ngjarjet në vjeshtë, dimër, fund të dimrit, dhe pranverë. Dy studentë nga Roselle Park i cili kishte puna e tyre e përzgjedhura ishin:

 • Marissa Colon
 • Brianna Velasquez

Më në fund, katër studentët kishin veprat e tyre me poezi të zgjedhura për botim në 2017 Rising Stars Koleksion, Limited Edition:

gia Battle “Rainbow Ëmbëlsira”
Darren Chen “Blackbelts gati për Spar”
Samira Daoulabani “imagjinatë”
Natalie Medina “futboll”

Përfshirë më poshtë është poemë “imagjinatë” nga Samira Daoulabani:

Imagjinata ime shkon egra
Si një fëmijë i hutuar vogël
I pretendon të jetë princeshë
Në kështjellën time shumë vetë