RP PBA Ndihmon Santa me Hershme dorëzimit pranishëm Krishtlindjeve

RP PBA Helps Santa With Early Christmas Present Deliverythumbnail
Nga
Publikuar: Dhjetor 19, 2018 @ 8:30 AM EST

Santa Claus vizituar me fëmijët në Pediatria | Kujdesi shëndetësor për Kujdesin Kids Day Medical Center të enjten e kaluar, 13, për të ofruar disa dhurata të hershme Krishtlindjeve.

Siç është zakon çdo vit, anëtarë të Shoqatës dashamirës të Policisë Roselle Park (PBA) Lokal 27 ndihmuar Santa të dhurojë lodra, mantelet, kapele, dorashka, dhe të luajë Mats në qendër.

Përfaqësuesi i PBA dhe Roselle Police Department Park (RPPD) Oficeri Greg Polakoski vërejti, “Në emër të PBA-ne duam të uroj të gjithë një pushim të lumtur dhe të sigurt.”

Foto nga e majta në të djathtë:
Rresht front: Zyrtar cat (Santa), Zyrtar Diaz , Detective Polakoski
Back Row: Sargeant Wielgus, Zyrtar Smith, Zyrtar Swick, Captain McCaffery, Zyrtari Harms, Zyrtar Smith, Zyrtar Cantrell