Program RP Home Improvement në dispozicion të banorëve

RP Home Improvement Program Available To Residentsthumbnail
Nga
Publikuar: Prill 27, 2018 @ 12:00 EST

deri në $20,000 është në dispozicion për përmirësime në shtëpi për pronarët e shtëpive Roselle Park të cilët kualifikohen.

Si pjesë e një marrëveshje të zgjidhjes me AvalonBay Komunitete në 2009 për të parandaluar padi Remedy një ndërtues që nga shkuarja në gjykatë (lidhje), komuna kishte për të vënë mënjanë $1,000,000 në një Program Capital përmirësim që mund të përdoret për përmirësime në shtëpi. Numri i shtëpive që janë ndarë në një maksimum prej $20,000 secili është 50 dhe ka ende fondi i lënë për më shumë se 30 Homeowners interesuar në marrjen pjesë në programin. Të milion dollarë është marrë në $200,000 increments vjetore mbi pesë vjet nga buxheti komunal.

Fondet mund të përdoren për projektet e përmirësimit në shtëpi, duke përfshirë çatitë, themel, ngrohje & puna elektrike, dritaret, izolim, pajisje hidraulike, and more. Si rezultat, përmirësime mund të çojë në kosto-kursimeve duke ulur faturat e shërbimeve / ngrohjes dhe mund të bëjë një shtëpi të sigurt.

Ata banorë që vetë shtëpinë e tyre dhe kanë një total të ardhura bruto vjetore familjare që bie nën kufirin e të ardhurave për një madhësi përkatëse të familjes mund të kualifikohen për të marrë pjesë në programin.

  • Nuk ka kosto për të aplikuar
  • Kjo nuk ndikon në rezultatin e kreditit të një aplikantit
  • Fondet janë dhënë si një jo-interes (0%) dhjetë-vjeçare të kredisë falshëm
  • Nuk ka pagesa mujore
  • Një inspektor profesionale mbikëqyr projektin

Kufijtë e të ardhurave janë të shënuara më poshtë:

Household Size
Maximum Income
1
$50,744
2
$57,993
3
$65,242
4
$72,492
5
$78,291
6
$84,090
7
$89,890
8
$95,689

Agjenti kontraktuar të Komunës për administrimin e programit është Grantet Komunitetit, planifikim & strehim (CGP&H) nga Cranbury, New Jersey (lidhje). Aplikacionet përmirësim menaxhohen nga CGP&H dhe shqyrtuar për përshtatshmërinë. Agjencia gjithashtu do të merret me rastin dhe menaxhimin e projekteve, si dhe të inspektojë të gjithë punën, me qëllim për t'u siguruar se është në përputhje me ligjet e shtetit dhe standardet e ndërtimit. "Affordable Homes New Jersey’ është gjithashtu një shërbim i ofruar nga CGP&H (lidhje).

Një kërkesë paraprak mund të plotësohet online në CGP&web faqe Faqja Program Improvement H-së (lidhje). Kushdo që nuk mund të hyni në aplikim online ose që ka më shumë pyetje të gjithë mund të CGP&H në (609) 664-2783. Stafi dygjuhësh është gjithashtu në dorë për ata që e kërkojnë atë në mënyrë që të ndihmojë me ndonjë pyetje.

Pilotët në anglisht dhe spanjisht janë në dispozicion më poshtë për shkarkim:


Shkarko The 2018 Roselle Park Home Improvement Program Aviator në anglisht


Shkarko The 2018 Roselle Park Home Improvement Program Aviator në anglisht