RP 12-U Fallball Allstars njohur për kampionatin

RP 12-U Fallball Allstars Recognized For Championshipthumbnail
Nga
Publikuar: Dhjetor 8, 2018 @ 4:00 EST

Roselle Park 12-U Fallball Allstars janë dhënë Certifikata e njohjes për të fituar Kampionatin Fallball këtë sezon.

Ekipi i 12-girl pasur një fillim me gunga sipas Second Ward këshilltar Joseph Petrosky i cili tha gjatë prezantimit, “Gjatë verës ishte ashtu-kështu dhe vajzat përmirësuar aq shumë dhe ajo erdhi për Fall Ball dhe ata përfunduan duke tërhequr atë jashtë dhe duke fituar kampionatin.”

Së bashku me kryetarin Carl Hokanson, Së dyti Ward Këshilltar Petrosky paraqitur certifikata për ekipin që fitoi lojën e tyre kampionatin në 20 tetor në Cranford. Ndeshja përfundoi në fillim kur ekipi RP 12-U mori një 10 drejtuar udhëheqës në radhë të gjashtë për të fituar ndeshjen 17 to 7.

Traineri John Schwarz foli për arritjet e ekipit, “vajzat tona plagë në vjeshtë Ball ligë të paturit e një 6-2 sezon dhe pastaj shkuam në plejof. Ne kishim për të fituar tre ndeshje lojë shtesë për të marrë në lojë të kampionatit. Dhe pastaj në lojë kampionatin, ata mercied ekipin tjetër. Kjo do të thotë se ata kishin të ndaluar të lojës, sepse ne kemi qenë duke mposhtur ato në mënyrë të keqe. Ata e bënë të vërtetë mirë. Ajo nuk pritej por vajzat vënë në një shumë përpjekje, pas origjinale sezonit gjithë yje, ata u larguan së bashku dhe praktikuar disa herë në javë dhe të përmirësuar në masë të madhe dhe ata e bëri shumë mirë dhe ne jemi shumë krenarë për ta.”

Anëtarët e 12-girl ekipit të njohura ishin:

 • Samantha Dasilva
 • Karly Donnelly
 • Brooke Gallo
 • Madison Gallo
 • Cameron Harms
 • Claire Hemenway
 • Natalya Negron
 • Caitlyn Nichol
 • Mariah Ortega
 • Julia Perez
 • Sophia Taveras
 • Sarah Wenkoski

Trajneri Schwarz ishte e njohur gjithashtu së bashku me shokët e coached Rico Négron, Scott Nichol, Richard Serna, dhe Cheryl Harms. Trajneri Schwarz shtuar, “E fundit por jo më pak e, kjo nuk do të kishte qenë e mundur pa përpjekjet fenomenale e nënës sonë të ekipit dhe trajner Cheryl Harms.”

Trajneri kreu përfundoi prezantimin me falë organit qeverisës, “Unë do të doja të falënderoj kryetarin e bashkisë & Këshilli për të na dhënë këtë mundësi për të përgëzuar këto vajza në përpjekjet e tyre të jashtëzakonshme. Faleminderit shumë.”