Roselle Park Liquors është biznes nëntor të muajit

Roselle Park Liquors Is November Business Of The Monththumbnail
Nga
Publikuar: Nëntor 30, 2018 @ 6:00 EST

Roselle Park Liquors & Ushqimi u emërua kompaninë të muajit për muajin nëntor 2018.

Dyqan Fryma në cep të West Colfax Avenue dhe Elm Street pasur përvjetorin e saj të dhjetë vit festohet nga organi drejtues në kryetarin 29 nëntor & Takimi i Këshillit të. Certifikata ishte menduar fillimisht të paraqitet në takimin e 15 nëntor të komunës, por që u anulua për shkak të borës.

Ketan dhe Falguni Amin mori dyqan qoshe në 2008 dhe që atëherë janë bërë një të preferuar të mirë-njohur dhe i shpeshtë i banorëve. Nestled në një lagje të qetë, dyqan paketë ofron birrë, alkoolike, dhe ushqim.

Kryetari Carl Hokanson ftuar deri natën e kaluar, Amin gjatë prezantimit dhe, leximi nga shpallja, deklaroi, “Bashkinë e Roselle Park dëshiron të falënderojë Roselle Park Liquors, duke përfshirë pronësinë dhe stafin e saj, për investimet e vazhdueshme dhe mbështetjen e komunitetit të biznesit lokal.”

Roselle Park Liquors & Ushqim është vendosur në 117 West Colfax Avenue dhe është e hapur shtatë ditë në javë nga e hëna deri të enjten 6 a.m. në 9:30 pasdite, Premte 6 a.m. në 10 pasdite, Shtune 8 a.m. në 10 pasdite, dhe të dielën nga 9 a.m. në 6 mëngjesit.