Ray Parenteau punë si Drejtor i Operacioneve RPSD bimëve

Ray Parenteau Hired As RPSD Director Of Plant Operationsthumbnail
Nga
Publikuar: Nëntor 11, 2018 @ 12:00 EST

Resident Ray Parenteau Sr. u emërua si Drejtor i Operacioneve bimëve në Bordin e 7 nëntor e arsimit (BOE) takim.

Mr. Parenteau do të marrë përsipër për Assunta Padovano që në korrik të këtij viti kishte njoftimin e saj të daljes në pension efektive janar 1, 2019, pranuar nga bordi i shkollës. Data e fillimit për z. Parenteau në pozitën e tij të re është efektive nga 1 dhjetor të këtij viti deri në qershor 30, 2019, me një pagë pro-vlerësuarat vjetor të $60,000. Ms. Paga Padovano për 2018-19 vit shkollor u rendit si $76,882.40.

Në takimin, Vice President BOE Chris Miller deklaroi, “Unë vetëm të kërkuar për të mirëpritur z. Parenteau si Drejtori i Operacioneve bimëve dhe uruar atë në pozicionin dhe duke kërkuar para për punën e mrekullueshme që keni bërë . . . dhe të vazhdojë [për të bërë] në të gjithë qarkun.”

Mr. Parenteau, i cili ishte i pranishëm në takimin e 7 nëntorit të bordit shkollor, commented, “Unë do të doja të falënderoj z. Garrido, Mrs. Guercio dhe anëtarët e Bordit të Arsimit për këtë mundësi. Edhe, dua të uroj Assunta Padovano një pension të gjatë dhe të lumtur. Looking forward për të punuar me të gjithë në rrethin tonë shkollor. Faleminderit.”