Property/Sewer Taxes Can Now Be Paid Online With Credit Card

Property/Sewer Taxes Can Now Be Paid Online With Credit Cardthumbnail
Nga
Publikuar: Dhjetor 3, 2018 @ 11:09 AM EST

banorët mund të, që nga 1 dhjetor, paguajnë pronës dhe qepës tyre taksave online në faqen zyrtare Roselle Park.

Në veprat që nga viti i kaluar, funksionalitetin për të paguar me një kartë krediti ose çek elektronik nga faqen e internetit të bashkisë ka qenë aktivizuar.

Klikuar në linkun nën Departamentet>Tagrambledhës, vizitorët mund të klikoni në “Tax online & paguaj” për të filluar pagesën (lidhje). Një faqe do të shfaq me pas katër (4) zgjedhje:

  • Property Tax Kërko
  • Sewer Bill Kërko
  • Pagesa Tatimi në pronë
  • Bill kanalizime Pagesa

Ata të cilët dëshirojnë për të paguar online do të duhet të kërkoni për pronat e tyre në dy opsionet e para në qoftë se ata nuk e kanë bllok / shumë, kualifikim, dhe mbiemri pronarit. Pasi të gjithë informacionin e kërkuar është e mbushur në, shuma e detyrimit mund të rishikohet dhe të konfirmohet. Zgjedhja për të paguar me një kontroll elektronik, i njohur gjithashtu si një llogari rrjedhëse ACH (Automated Clearing House) pagesa apo kartë krediti do të paraqitet.

Informacioni përkatës bankar do të jetë e nevojshme për të paguar me një e-check.

Për pagesa me kartë krediti në internet, do të ketë një 2.65% NPS (Net nxitës Score) Tarifa komoditet shtuar në pagesën. Kjo tarifë është e pakthyeshme dhe kjo është nga një palë e tretë, Nuk komuna.

Pasi të plotë, një faturë dixhitale do të dërgohet në adresën e paguesit e-mail për qëllime mbajtjen e regjistrave.

Çdokush duke kërkuar më shumë informacion mund të telefononi Zyrën Tatimore Roselle Park në (908) 245-0819 between 8:30 a.m. and 4:30 mëngjesit. Hëna deri të premten.