Takimi Municipal anuluar të mbahet më nëntor. 29th

Takimi Municipal anuluar të mbahet më nëntor. 29ththumbnail
Nga
Publikuar: Nëntor 20, 2018 @ 5:00 EST

Kryetari i dyti nëntor & Takimi i Këshillit i cili u anulua të enjten e kaluar për shkak të çështjeve të dëborës të lidhura është riplanifikuar për të enjten, 29 nëntor në 7 mëngjesit.

Takimi ka në axhendën e saj një dëgjim publik për Blloku Grant për Zhvillim të Komunitetit (CDBG) program, Biznes i Muajit, certifikatat për Knights of Columbus & U-12 RPYBSL Fall ekipi Ball, Urdhëresë 2555 (lidhje), diskutimi i 2018 Inventar Praktika më e mirë, dhe një të votojë mbi rezolutën # 323-18. Kjo rezolutë do të autorizojë ekzekutimin e Marrëveshjes së një Redeveloper ndryshuar së në mes të komunës dhe Roselle Park VP, LLC për vendin e njohur lokalisht si pronë Romerovski (lidhje). Ajo ishte paraqitur në takimin komunal Nëntor 1.

Dy çështje që nuk janë në rendin e ditës, por janë parashikuar të ndodhin kanë të bëjnë me anëtarët e publikut mbi podium dhe marrëveshjen e redeveloper për vendin e njohur si pronë Sullivan në kryqëzimin e Westfield Avenue dhe Chestnut Street.

Siç është traditë, Takimi i 29 nëntor do të ketë trupin e tanishëm qeverisës të ftuar Kryetari i zgjedhur Joseph Signorello III dhe Fifth Ward këshilltar i zgjedhur Robert Mathieu të bashkohen me ta në podium. Të dy si-ende-betimin-in zyrtarë do të ftohen në diskutime seancë të mbyllur.

Përveç kësaj, ajo ka qenë raportuar se përfaqësuesi për Capodagli Property Kompani – zhvilluesi i projektit Meridia në Sullivan – gjithashtu mund të jenë të pranishëm më 29 nëntor zyrtarisht kërkuar që organi drejtues vota në Marrëveshjen e Redeveloper-së të ndodhë që në mbrëmje, edhe pse kjo nuk është e – Që nga kjo datë – në rendin e ditës (lidhje). Më i lartë & Këshilli do të duhet të votojnë për pezullimin e politikës dhe të përfshijë çështjen si një rezolutë dhe, nëse miratohet, do të miratojë marrëveshjen e redeveloper me 370 to 380 njësi banimi dhe hapësira komerciale në katin e parë.

Ky zhvillim është tani më shumë një çështje me rëndësi që – sipas Marrëveshjes së kushtëzuar Redeveloper miratoi në shtator – data afati për të finalizuar ose refuzuar një marrëveshje përfundimtare është janari 18, 2019. Kryetari aktual Carl Hokanson ka qenë një avokat për zhvillimin dhe Kryetari i zgjedhur Joseph Signorello III dhe këshilltar i zgjedhur Robert Mathieu kanë kritikuar zhvillimin aktual e propozuar të 370 to 380 njësi banimi. Most recently, Kryetari i sapozgjedhur Signorello deklaruar, “Unë nuk mendoj se zhvillimi i pari Meridia ishte një marrëveshje e mirë dhe unë nuk mendoj se Meridia dytë e propozuar është një marrëveshje të mirë të . . . Është shumë apartamente. Kjo nuk është hapësirë ​​të mjaftueshme komerciale dhe unë nuk më pëlqen ndërtesat e tjera që kam bërë rreth NJ.” (lidhje)

Kryetari i sapozgjedhur Signorello do të bëjë betimin në zyrën në janar 1, 2019.

Takimi 29 nëntor komunale do të jetë në dhomat e Këshillit të Kompleksit të Komunës Roselle Park ndodhet në 110 Lindje Westfield Avenue.

Një kopje e rendit të ditës në mbrëmje është në dispozicion poshtë:


Shkarko Roselle Park Kryetari & Takimi i Këshillit Agjenda për nëntor 15, 2018