Raporti i Aktiviteteve Policia (Mars 14 – 22, 2018)

Raporti i Aktiviteteve Policia (Mars 14 – 22, 2018)thumbnail
Nga
Publikuar: Mars 29, 2018 @ 12:50 EST

Mars 14, 2018
Në përafërsisht 10:52 pasdite, Departamenti i Policisë Roselle Park (RPPD) Zyrtar Owen Ligji kryer një ndalesë automjeteve motorike në një 2007 Mitsubishi për një shkelje të lëvizin për E. Westfield Ave. në Linden Road.

The driver of the vehicle, Valensky Valeo, moshë 20 nga South Amboy, thuhet se fillimisht kishte identifikuar veten në polici si Charles Mckoy. Gjatë hetimit ai u gjet që të jetë në posedim të heroinës dyshuar.

Pasagjer i automjetit, Charles W. Mckoy, moshë 19 nga North Plainfield, fillimisht kishte identifikuar veten në polici si Gerry Pierre.

Mr. Valeus u arrestua dhe u akuzua për posedim të c.d.s. dhe penguar policinë, duke siguruar identifikim të rremë. Ai është lëshuar thirrjet automjeteve motorike për dështim për të vëzhguar një sinjal të trafikut, ngarje ndërsa pezulluar dhe posedimi i c.d.s. në një automjet. Ai u lirua më vonë në një thirrje me një datë Union County Superior Court.

Mr. Mckoy u arrestua dhe u akuzua për pengimin e policisë, duke siguruar identifikim të rremë. Ai është lëshuar një thirrje automjeteve motorike për dështim që të veshin një seatbelt. Ai u lirua më pas në një thirrje.

Mars 15, 2018
Në përafërsisht 11:46 pasdite, Zyrtar RPPD William Hannon kryer një ndalesë për këmbësorë në dy (2) meshkujt përgjatë Laurel Avenue pas një incidenti të dyshimtë raportuar mbi 600 bllok i Chestnut Street, ku një banor i vëzhguar dy meshkuj të veshur në të gjitha drejtimin e zezë nga një oborr pasme përafërsisht 14 minuta më parë.

Këmbësorëve janë identifikuar si Jonathan J. Rodriguez, moshë 18 nga Union City, dhe Maximino A. Cruz, moshë 21 nga ROSELLE Park, të cilët ishin të dy gjetën të jetë në posedim të marihuanës dyshuar.

Të dy u arrestuan dhe u akuzua për posedim të c.d.s.

Ajo ishte e vendosur më vonë se ata nuk ishin individët që janë vërejtur drejtimin nga oborri në Chestnut Street në incident të mëparshëm. Ata janë lëshuar thirrjet dhe u lirua me një datë Roselle Park Gjykatës Komunale dhe të liruar.

Mars 16, 2018
Në rreth 4:15 paradreke, Zyrtar RPPD Angelo Marino kryer një ndalesë për këmbësorë mbi një individi përgjatë Locust Street për dështimin për të përdorur crosswalk. Individi identifikuar veten në polici si Wali Baskerville. Kjo njëjti mashkull është identifikuar pozitivisht si Asad W. Majors, moshë 25 from Newark. Mr. Diploma u zbulua të ketë një urdhër të shquar të arratisurin për arrestimin e tij nga Prokurorëve në Morris County Zyrës për vjedhje. Ai u vu nën arrest dhe u akuzua penguar kapjen e tij për sigurimin e informatave të rreme në polici. Ai është lëshuar një thirrje të trafikut për jaywalking dhe u kthye mbi të Morris County Zyra e Prokurorëve.

Mars 17, 2018
Në përafërsisht 5:15 pasdite, Zyrtar RPPD Kyle Snyder kryer një ndalesë automjeteve motorike në një 1999 Ford për shkelje duke lëvizur së bashku Seaton Avenue.

The driver of the vehicle, christian G. Matos, moshë 19 nga Harrisburg, PA është gjetur të jetë në posedim të marihuanës dyshuar, drug paraphernalia, dhe një thikë. Ai u vu nën arrest dhe u akuzua për posedim të paligjshëm të armës, posedimi i c.d.s., dhe posedimi i drogës vegla.

Mr. Matos është lëshuar thirrjet automjeti për ngarje të pakujdesshëm, posedimi i c.d.s. në një automjet dhe dështimit të veshin seatbelt. Ai u lirua më pas në një thirrje me një datë Union County Superior Court.

Mars 18, 2018
Në përafërsisht 1:59 paradreke, Zyrtar RPPD William Hannon kryer një ndalesë automjeteve motorike në një 2012 Audi për shkelje duke lëvizur përgjatë West Westfield Avenue në Gordon Street.

The driver of the vehicle, Candido J. Parga-Cruz, moshë 24 from Linden, është gjetur të jetë në posedim të marihuanës dyshuar dhe vegla të drogës.

Mr. Parga-Cruz u vu nën arrest dhe u akuzua për posedim të c.d.s. dhe posedimi i drogës vegla. Ai është lëshuar thirrjet automjeti për ngarje të pakujdesshëm dhe posedim të c.d.s. në një automjet.

Ai u lirua në një thirrje me një datë të Gjykatës Komunale Roselle Park.

Mars 22, 2018
Në rreth 11:45 pasdite, Zyrtar RPPD William Hannon kryer një ndalesë automjeteve motorike në një 2002 Toyota për një shkelje të pajisjeve përgjatë West Westfield Avenue në Locust Street.

Shoferi i automjetit Terrence K. Dixon, moshë 25 nga Rahway, është gjetur të jetë në posedim të marihuanës dyshuar dhe vegla të drogës.

Mr. Dixon u vu nën arrest dhe u akuzua për posedim të c.d.s. dhe posedimi i drogës vegla. Ai është lëshuar thirrjet automjeti për regjistrim të skaduar dhe posedim të c.d.s. në një automjet.

Ai u lirua në një thirrje me një datë të Gjykatës Komunale Roselle Park.