Pizza Stop fiton “Pizza më e mirë Rreth” Për vitin e dytë me radhë

Pizza Stop fiton “Pizza më e mirë Rreth” For Second Year In A Rowthumbnail
Nga
Publikuar: Janar 18, 2015 @ 5:30 EST

Me fitoren e mbrëmshme, Pizza Stop – vendosur vetëm jashtë kufirit Roselle Park në jug të Michigan Avenue – të bëhet një kampion dy-kohë e Kalorësve të Kolombit 2015 “Pizza më e mirë Rreth” garë.

Rrahje shtatë konkurrentët e tjera lokale, piceri Kenilworth mori numrin më të madh të votave nga një shtëpi e mbushur e pizzonados (Tifozët pica) i cili mori pjesë si gjyqtarë për këstin e tretë të kësaj ngjarjeje të shitur-out. Fituesi i parë konkursit ishte vetë në Costa Roselle Park e 2013.

Mayor Carl Hokanson along with First Ward Councilman Eugene Meola and Second Ward Councilman Joseph Petrosky were among those who tasted then shrugged their shoulders, shijuar pastaj nodded me habi, shijuar pastaj thau buzët e tyre, shënime të krahasuara me shokë tryezë shokët, dhe shënoi çdo futje me kritikat.

Pikat kryesore të përfshira një 50/50 lotari, pasta, desserts, sode, kafe, and even an impromptu singing of Happy Birthday to a three-year-old resident celebrating his next chapter in life. (Editor’s Note: Familja jonë personalisht falenderon të gjithë për të bërë natë ZZ-së).

Lista e garuesve ishin:

  • Big Apple Pizza, 700 Boulevard, Kenilworth, NJ (lidhje)
  • Pizzeria Costa, 120 Gështenjë Rruga, Roselle Park, NJ (lidhje)
  • Pizza Fresh, 404 West Westfield Avenue, Roselle Park, NJ (lidhje)
  • Pizza Lil Gjonit, 1424 Morris Avenue, Bashkim, NJ (lidhje)
  • Pizza Stop, 209 Jug Michigan Avenue, Kenilworth, NJ (lidhje)
  • Pompei Pizza, 211 Lindje Westfield Avenue, Roselle Park, NJ (lidhje)
  • Pizza begatshme Toni, 1331 Magic Avenue, Bashkim, NJ (lidhje)
  • Valentino-së, 201 Lindje Westfield Avenue, Roselle Park, NJ (lidhje)

Koordinimin burri dhe gruaja ekip i Bryan dhe Ann Marie Peterson, së bashku me Knights of Columbus dhe vullnetarë nga e Kishës së Zonjës, bëri natë një tjetër ngjarje e suksesshme.

Ann Marie Peterson theksoi, “Kjo është një vend i përkryer për të piceri për të bashkëvepruar me 200 Tifozët pica dashur & klientët potencial. Ata përdorin mjet më të mirë e tyre të marketingut – pica e tyre! Ne promovuar pjesëmarrësit në buletinin Parish, Website Parish, dhe një shumëllojshmëri e faqeve të Facebook, inkurajuar të gjithë për të treguar mbështetjen dhe vlerësimin e këtyre piceri e tyre.”

Burri dhe Grand Knight Bryan Peterson komentoi mbi origjinën e ngjarjes dhe ndikimi, “Ajo është e mahnitshme për të menduar një ide që filloi kur ne të kërkuar për të porositur pizzas për të Lirë ngjarje tonë Hidhe dhe e shndërroi në një debat për të cilin piceri ishte më i mirë. Dikush tha se ne duhet të kemi një lloj të konkurrencës provë. Tani ne kemi një ngjarje të madhe të komunitetit që sjell kaq shumë njerëz së bashku. Ajo ishte e madhe për të parë jashtë dhe të shohim kaq shumë njerëz të gëzuar veten dhe të kesh kënaqësi si një komunitet.”