Urdhëresë 2555: Correction Made On Recently Passed Ordinance

Urdhëresë 2555: Correction Made On Recently Passed Ordinancethumbnail
Nga
Publikuar: Nëntor 15, 2018 @ 6:00 AM EST

E punës i qeverisë mund të jetë i lodhshëm, pak frustruese (edhe për ata që janë në qeveri), nganjëherë pak i kushtueshëm, por e nevojshme.

I tillë është rasti me Urdhëresa 2555. Kjo është në të vërtetë ripunimi i Urdhëresa 2541, një ligj që u miratua unanimisht nga organi qeverisës vetëm tre muaj më parë në gusht.

Kjo urdhëresë origjinal shtuar një seksion të ri në një kod ekzistues i cili donte për të sqaruar se çdo herë që një Zyrtar Gjykata Komunale Roselle Park shërben si zyrtari i zbatimit të ligjit të posaçëm, ai ose ajo do të marrë të njëjtin ritëm të paguani si ata e bëjnë për detyrat e tyre në Gjykatën Komunale Roselle Park. Ky seksion është shtuar për të hequr çdo konfuzion për normën paguajnë përcaktuar në Rregullore 2540 për zyrtarët e veçantë të zbatimit të ligjit.

pas Urdhëresa 2541 kishte leximin e parë në korrik, atëherë leximin e dytë, dëgjimi publik, dhe votojnë nga këshilli në muajin gusht, Departamenti i Policisë Roselle Park njoftuar organin qeverisës se gjuha në këtë seksion nuk është interpretuar ashtu siç ishte menduar.

Si për të trajtuar se?

Me një urdhëresë.

Unë e di, kjo tingëllon pa kuptim.

Ka pasur të gjitha këto kontrolle, kontrolle të dyfishtë, kontrollon treshe, dhe ende ajo duhet të bëhet përsëri.

Pse jo vetëm të marrë një stilolaps dhe të vënë një vijë nëpërmjet saj dhe të bëhet me të.

Mirë, sepse është e rëndësishme që të ketë faturat (ligjet e propozuara) kalojnë nëpër sa më shumë të jetë e mundur shqyrtim. dhe po, ndonjëherë, me të gjitha ato që, një qeveri merr atë të gabuar. Jo për shkak të ligësi apo pavarësisht; Ndonjëherë kjo është vetëm për shkak se një hap nuk ishte ndjekur, një rishikim nuk është bërë, apo një shenjat e pikësimit ishte në vendin e gabuar.

Ajo do të jetë e lehtë për të thënë dhe të gjithë e dinë se çfarë do të thotë dhe nuk e shpenzojnë kohë për të bërë atë të drejtë, por më shpesh jo se – herët a vonë – ajo vjen mbrapa dhe përfundon kushton shumë kohë dhe burime se sa një proces të hapur e korrigjimit.

Në këto raste, ordinanca e re që do të korrigjuar një urdhëresë mëparshme – edhe në qoftë se bëhet vetëm një takim më vonë – ka për të shkuar përmes procesit të tërë përsëri, duke përfshirë edhe një tarifë për publikimin e futjes dhe leximin e dytë. Këto kosto kombinuar është zakonisht jo më shumë se rreth $30 to $50.

Në këtë rast, 44 fjalë është dashur të hiqet në mënyrë të shtrënguar deri gjuhën dhe për të hequr çdo paqartësi që mund të sjellë deri vonë.

Formulimi të hiqet është:

Nëse ndonjë Zyrtar i tillë i veçantë Zbatimit të Ligjit njëkohësisht të shërbejë si zyrtar Civile Gjykatës në Gjykatën Komunale Roselle Park, Zyrtari i Zbatimit të tilla ligj të veçantë do të marrin të njëjtin ritëm të paguani si ata e bëjnë për detyrat e tyre në Gjykatën Komunale Roselle Park

Kjo do të largohet vetëm frazën se një oficer i zbatimit të ligjit të veçanta marrin një rrogë themeluar në udhëzon në rrugë të mbizotëruese Paga Urdhëresa.

Përsëri lodhshme por e nevojshme.

Një kopje e RP Urdhëresa 2555 është në dispozicion poshtë:


Download RP Urdhëresa 2555