Urdhëresë 2541: Speciale Zbatimit të Ligjit Zyrtar Pay Rate

Urdhëresë 2541: Special Law Enforcement Officer Pay Ratethumbnail
Nga
Publikuar: Gusht 13, 2018 @ 6:00 AM EST

Një projekt-ligj i cili do të përcaktojë norma të paguajnë për një oficer gjyqësor i cili punon si një “Zyrtari i Zbatimit të Ligjit të veçantë” është në rendin e ditës për kryetarin 16 gusht & Takimi i Këshillit të.

Urdhëresë 2541 do të propozojë që çdo herë që një Zyrtar Gjykata Komunale Roselle Park shërben si zyrtari i zbatimit të ligjit të posaçëm, ai ose ajo do të marrë të njëjtin ritëm të paguani si ata e bëjnë për detyrat e tyre në Gjykatën Komunale Roselle Park.

Edhe pse nuk është diskutuar publikisht ose shpjegohet në takimin e 19 korrik komunale, Kjo urdhëresë do të, me sa duket, hequr çdo konfuzion për normën paguajnë përcaktuar në Rregullore 2540 për zyrtarët e veçantë të zbatimit të ligjit. Thuhet, gjatë ngjarjeve që kërkojnë siguri shtesë e cila bën thirrje për një zyrtari i zbatimit ligj të veçantë, oficerët e Departamentit të Policisë së Roselle Park janë dhënë të drejtën e parë për të pranuar ose refuzuar. Nëse më shumë siguri është i nevojshëm përtej kësaj, pastaj një thirrje shkon jashtë për të agjencive të tjera të zbatimit të ligjit jashtë komunës për të mbuluar ngjarjen. Kjo urdhëresë do të lejojë një oficer gjykata komunale për të mbuluar një ngjarje nën të njëjtën shkallë të paguajnë ata marrin në detyrat e tyre oficer të gjykatave të rregullta.

Dëgjimi publik dhe votojnë në Urdhëresa 2541 është vendosur për 7 mëngjesit. Takimi komunale të enjten, 16 gusht në 110 East Westfield Avenue në dhomat e këshillit të Kompleksit Komunale Roselle Park.

Një kopje e Rregullores 2541, i cili përfshin detyrat e zyrtari i zbatimit të ligjit të posaçëm, është përfshirë më poshtë:


Download RP Urdhëresa 2541