Urdhëresë 2512: Kufizimi rritjen e barit / rroba zije / Furçë për gjashtë inç

Urdhëresë 2512: Kufizimi rritjen e barit / rroba zije / Brush To Six Inchesthumbnail
Nga
Publikuar: Shkurt 12, 2018 @ 6:00 AM EST

Shkon duke thënë "bari është i gjelbër në anën tjetër’ por ndonjëherë ajo rritet më të gjatë . . . dhe rritet dhe rritet dhe rritet. Një ligj i propozuar do të përpiqen për të ndaluar oborre dhe lawns nga kthyer në xhunglave.

Urdhëresë 2515 do të kufizojnë gjatësinë e barit, rroba zije, ose furçë për të gjashtë inç. Në kryetarit 1 shkurt & Takimi i Këshillit të, gjatë leximit të tij të parë, Këshilli diskutoi gjatësinë e propozuar fillimisht nga nëntë inç por pas komenteve nga anëtarët e publikut dhe disa councilmembers, kufiri i lawns çrregullt është ndryshuar për gjysmë-a-këmbë.

Veç kësaj, pas një sugjerimi nga rezident Dave Robertson, një pjesë e ligjit që fillimisht nuk ishte nën konsideratë është ndryshuar për të shtuar formulim që do të duhet ose të Departamentit të Punëve Publike (DPW) ose një kontraktues punësuar të jetë agjencia përgjegjëse të shkurtojë lawns të mbuluar me bar ose oborre. Ajo gjithashtu i përfshirë në mënyrë të qartë se kostoja e plotë e pastrimin e një oborr apo lëndinë do të paguhet nga shkelësi i normave të caktuara.

Dëgjimi publik dhe të votojnë nga organi qeverisës janë të vendosur për të enjten, Shkurt 15, 2018, në 7 mëngjesit. Më i lartë & Takimi i Këshillit të vendosur në sallën e njësisë bashkiake.

Një kopje e normave përfshihet poshtë:


Download RP Urdhëresa 2512