15 nëntor Takimi Municipal Anullohen

November 15th Municipal Meeting Canceledthumbnail
Nga
Publikuar: Nëntor 15, 2018 @ 5:19 EST

Për shkak të motit me shi dhe tre councilmembers mbërthyer në trafik udhëtojnë mbrapa nga Lidhja e konferencës Komunave, Kryetari sonte & Mbledhja e Këshillit është anuluar.

Ajo do të ricaktohet. Kur kjo datë është caktuar, ajo do të raportohen.

Të gjitha sendet rendit të ditës janë në pritje deri atëherë.