No Swimming Në 2018 RP Summer Camp. Other Activities Remain.

No Swimming Në 2018 RP Summer Camp. Other Activities Remain. thumbnail
Nga
Publikuar: Prill 27, 2018 @ 11:30 AM EST

Në një vazhdim deri në një artikull këtë mëngjes në lidhje me lëvizjen e Summer Camp programit tetë-javor Roselle parkut nga shkolla e mesme në Park Shkollës së Mesme Roselle (Rpms), një letër është dërguar prindërve njoftuar ndryshime në programin e.

Letra, nga Kampi Veror Drejtori John Ranieri, deklaroi, “Lajm i mirë është që ne do të jetë në gjendje për të drejtuar pothuajse të gjitha aktivitetet tona të planifikuara dhe programe. Një dhe vetëm aktiviteti dhe
program ne do të, për fat të keq, të mos jetë në gjendje për të kandiduar është mësimet not / Swimming Aktiviteti.”

Së bashku me informacion mbi një shtëpi të hapur që do të zhvillohet të mërkurën, 23 Maj, në 6 mëngjesit. në shkollën e mesme, korrespondenca deklaroi se aktivitete noti do të zëvendësohet me aktivitete lëvizjes dhe Lojra. Oferta zëvendësimi është përshkruar si “një alternativë për not se ku mjedisi është e bukur, i sigurt, dhe të organizuar. Kjo do të lejojë campers të jenë jashtë, aktiv, dhe të angazhuar. Ne plan për të organizuar aktivitete moshën e duhura në natyrë dhe lojra. Ne do të shkojnë në shtëpi për të motit me shi.”

Familjet të cilët tashmë e paguar për mësimet not do të jetë në gjendje të ketë këto tarifa transferuar në një javë të ardhshme papaguar ose të kthehet nëse nuk ekziston asnjë bilanci.

klinika sportive ende do të zhvillohet. Të gjithë, por tre do të mbahet në shkollën e mesme. Tenis do të jetë në Shkollën e Lartë të Parkut Roselle (RPHS) fushë tenisi dhe baseball si dhe softball do të jetë në fushën e bejsbollit të gjithë nga shkolla e mesme. Ata që marrin pjesë në këto tri klinika do të jetë dërguar me autobusë për në dhe nga klinikë nga rpms.

Teatri Camp do të fillojë në EJF / Elementary School Aldene ndërsa shkollën e mesme është e mbyllur për rehabilitimit. Ajo do të shkojë në sallën e shkollës së mesme, kur RPHS rihap. Shfaqja vjetore do të zhvillohet atje siç është planifikuar. Këto campers do të jetë dërguar me autobusë për në dhe nga Aldene fillore nga shkolla e mesme.

Cilido që kërkon më shumë informacion mund të kontaktoni Summer Camp Drejtor John Ranieri në (908) 241-4550 alternativë 6.

Kampi veror është vendosur të fillojë të hënën, 25 qershor. Park Shkolla e Mesme Roselle është vendosur në 57 West Grant Avenue.

Më poshtë janë kopjet e letrave nga Roselle Park School District Superintendent Pedro Garrido dhe Drejtori Roselle Park Summer Camp John Ranieri:


Shkarko RPSD Suprintendent Letter (Prill 27, 2018)


Shkarko Roselle Park Summer Camp Drejtorin Letter (Prill 27, 2018)