Ofertat komunale për shërbime profesionale Due 19 dhjetor

Municipal Bids For Professional Services Due December 19ththumbnail
Nga
Publikuar: Nëntor 29, 2014 @ 9:00 AM EST

Borough ka publikuar një Kërkesë për propozim (RFP) për disa shërbime profesionale për vitin e ardhshëm. Every year, kontratat e komunës me disa profesionistë për të ofruar shërbime në emër të Borough. Propozimet janë për profesionistët e mëposhtme:

 1. Revizor
 2. Prokurori Borough
 3. Avokati i punës
 4. Bond, Këshilltari
 5. Borough Planifikues
 6. Sigurim
 7. Prokuror
 8. Defender Publik
 9. Avokati Përdorimi i tokës komunale
 10. Apelimit Tatimor Prokurori
 11. COAH / Mt. Prokurori Laurel
 12. Alternate Prokurori Borough

Sipas faqen e internetit Borough, të gjitha përgjigjet e mbyllur KPO janë për shkak të premten, Dhjetor 19, 2014, me shërbime të caktuara profesionale për shkak të nëpunësit të njësisë bashkiake së në kohët vijuese:

 • 10 a.m. për Auditor, Bond, Këshilltari, and Labor Attorney bids.
 • 10:30 a.m. për Alternate Prokurorit Borough, Borough Planifikues, COAH / Mt. Prokurori Laurel, Prokurori MLUB, Apelimit Tatimor Prokurori, and Borough Insurance bids.
 • 11 a.m. për ofertat Borough Avokati.
 • 11:30 a.m. për ofertat Prokurori Publik dhe mbrojtës.

Ofertat janë hapur në kohën e specifikuar në një forum të hapur dhe anëtarët e publikut janë të lejuar për të dëshmuar dhënien e ofertave.

Zyra e njësisë bashkiake Clerk-së është e vendosur në 110 Lindja Westfield Avenue brenda Borough Hall.