muaj më vonë, Acker & Aldene Parks Ende Zhdukur Populloret Features

muaj më vonë, Acker & Aldene Parks Still Missing Popular Featuresthumbnail
Nga
Publikuar: Gusht 16, 2018 @ 10:00 AM EST

Si sezonin veror për fëmijët e shkollave fillon vjen në një fund, dy terreneve sportive të mëdha të njësisë bashkiake së – Acker Park dhe Aldene Park – janë të dyja të mungojnë disa karakteristika të njohura, duke përfshirë urës xhungël palestër, swings, swings ADA, dhe riders pranverë, si dhe riparimin në dysheme.

Më 21 shkurt, ka pasur një incident në Acker Park, ku një fëmijë në urë dhe humbi ekuilibrin e saj dhe shkoi nëpër hendeku mes kangjella dhe ura, sipas llogarive të shumëfishta dëshmitarëve. Incidenti ka rezultuar në një frakturë përbërë për fëmijën. Ditën tjetër një fëmijë tjetër ra dhe lënduar syrin e tyre thuhet dhe paramedikeve u thirrën.

në mars, ndërmjetësi të ri të sigurimit të komunës po kryente një kontroll fizik të të gjitha pajisjeve të qeverisë dhe pronës. Një rekomandim i madh ishte për të hequr urën në Aldene Park. Ajo ka qenë e ditur se ura në Aldene Park u gjet që të ketë disa të çara në bulonave që lidhin panelet urë në platformën xhungël palestër. Rekomandimi nga kompania e sigurimeve ishte për të hequr urën dhe të mbyllur off platformë si një masë parandaluese. Në shqyrtim të mëtejshëm, sipas një burimi të njohur me këtë çështje, ajo ishte e vendosur se që të dyja pjesë të pajisjeve janë blerë në të njëjtën kohë, ura në Acker Park duhet të hiqen sa edhe.

Nuk kishte asnjë përmendje publike nëse rekomandimi për heqjen e pajisjeve është e lidhur me incidentet në shkurt apo si rezultat i një kontrolli të pavarur fizik të inventarit njësisë bashkiake. Në secilin skenar, urat janë larguar për qëllime të sigurimit. Që atëherë dy copa të mëdha të drurit janë vendosur në të dyja anët e urës kalimet në të dy parqet.

Tani, Pesë muaj më vonë, me shkollë gati për të filluar në më pak se një muaj, nuk ka asnjë urë në të dyja shesh lojërash. Gjithashtu mungon është pranverë kalorës Wally balenë dhe një ritëm në Acker Park.

Sipas disa të cilët e kanë quajtur Departamenti i Punëve Publike (DPW) dhe përfaqësuesi i tyre i këshillit, pjesë që do të përshtaten pajisje të ishin në mënyrë.

Informacion i marrë nga Roselle Park Lajme ka zbuluar se pjesë këmbimi për Wally balenë ishin të vështirë për të gjetur pasi që modeli të veçantë nuk është më në prodhim. Një kompani është kontaktuar në fund se gjetur pjesët e nevojshme në një nga magazinat e saj. Sipas burimeve, të gjitha që është e nevojshme është për kërkesa blerje duhet të nënshkruhet në mënyrë që kompania mund të anijeve pjesët dhe DPW mund të riparuar dhe zëvendësuar udhëtim.

Urat nuk janë urdhëruar si e ende dhe, si e ende, nuk ka asnjë afat kohor vlerësohet si për të, kur riparimet dhe zëvendësimet për ndonjë nga tiparet shesh lojërash do të bëhet. Sipas burimeve, firmë inxhinierike e bashkisë së Neglia Inxhinieri ka deklaruar se ata do të donte për të parë mbi të gjithë projektit që do të përfshinte zëvendësuar dysheme. Firma inxhinierike gjithashtu thuhet se ka nevojë për të përcaktuar nëse DPW ose një kontraktuesi jashtë do të bëjë punën për urat herë ata janë dorëzuar.

Të gjitha dokumentet për qëllim të pranverës për Wally balenë, si dhe zëvendësimin e lëkundur ADA është e gatshme dhe duke pritur për miratim nga inxhinier, sipas atyre të njohur me këtë çështje. Sipas një burimi anonim, “DPW nuk mund të shkojë përpara me çdo gjë të bëjë me [projekti] derisa inxhinier Borough jep të shkojnë përpara.”

Takimi i ardhshëm i komunës ku banorët mund të hetojë në lidhje me këtë çështje është sonte, August 16th, në Kompleksin Komunal Roselle Park. Takimi ka një kohë e fillimit të 7 mëngjesit. por komenti publik pjesa ku banorët mund të kërkoni ndonjë pyetje që nuk janë në rendin e ditës është në fund të takimit. Kompleksi Roselle Park Komunale është vendosur në 110 Lindje Westfield Avenue.