Meridia recensione Plan Park Square Concept Këshillit Under

Meridia At Park Square Concept Plan Under Council Review thumbnail
Nga
Publikuar: Prill 16, 2018 @ 6:00 EST

(Kjo është e dytë e një serie me dy pjesë në lidhje me zhvillimin Meridia në planin Sullivan konceptit të pronës.)

Aktualisht, organi drejtues është në procesin e diskutimit të planit të rizhvillimit për atë që është e njohur zakonisht në qytet si pronë Sullivan. Një plan koncept dorëzuar në nëntor të vitit të kaluar për Meridia në Sheshin Park propozon një gjashtë-histori 415 Zhvillimi i banimit njësi në qendër të Roselle Park në Westfield Avenue në Chestnut Street.

Plani ka një datë e dorëzimit të 10 nëntor të vitit të kaluar, por ka qenë një çështje e mbyllur seancë në një takim të veçantë të kryetarit & Këshilli më 15 mars.

Dokumenti gjashtë faqesh tregon se zhvillimi i propozuar do të ndahen në dy ndërtesa. Building A është struktura lindor që përballet Chestnut Street dhe tregon 235 njësi banimi. Building B përfundon në lajthi Rruga me 180 units. Ka Oborret në qendër të çdo ndërtese për banorët e zhvillimit dhe një turmë publik që do të ketë parkim angled dhe një zonë në natyrë ngrënie. Ajo ka qenë deklaruar se të paktën një restorant do të jetë pjesë e zhvillimit.

Capodagli Company Pronës (CPC) është kompania mëmë për këtë dhe një tjetër projekt zhvillimi në komunë – të dy nën flamurin Meridia. Në 2016, organi drejtues dhe Bordit Shfrytëzimi i tokës komunale (MLUB) miratoi një 212-apartament kompleks dy-ndërtimin banimi – së bashku me 5,000 sq. ft. e hapësirë ​​komerciale në katin e parë – së bashku Westfield Avenue ku restorant e Domani vjetër / e djeshme është vendosur. Emri i këtij projekti është “Meridia Roselle Park” dhe hapësira komerciale është deklaruar nga zhvilluesi, si duke u fokusuar në një restorant, por si e ende, nuk krijimi është emëruar. Ky projekt është aktualisht në ndërtim në leje dhe përgatitja fazat e.

Projekti në Westfield dhe gështenjës është emëruar aktualisht “Meridia Në Sheshin Park” dhe pse jo të specifikuara në planet, një burim lidhur me KPP ka deklaruar se 7,826 sq. ft. janë të përkushtuar për të shitjes me pakicë në katin e parë dhe Building B do të ketë 9,057 sq. ft. e hapësirës me pakicë. The 16,883 kombinuar sq. ft. është vërejtur si ka hapësirë ​​për gjashtë (6) dyqane. planet – me zonat në natyrë ngrënie – të japin përshtypjen se të paktën një restorant është në shënjestër për këtë vend, si dhe.

rreth 47% e ndërtimit të një, 111 i 235 units, janë vërejtur si dy dhoma gjumi apartamente, ndërsa Building B ka 40 e saj 180 units – rreth 22% – si dy dhoma gjumi apartamente. Në total, plani koncepti ka pak më shumë se një në çdo tri njësi si dy dhoma gjumi apartamente.

Një garazh shtatë të nivelit të pas dhe ngjitur për të ndërtuar B do të jetë në gjendje të mbajë 687 parking spaces – 97 hapësira për dysheme.

Një fletë jep informacion mbi 291 hapësirat e parkimit që janë etiketuar “Faza I Parking.” Në të folur me burime të bëjnë me zhvillimet e, ata deklaruan se paraqitjen parkimi është për fazën e parë të ndërtimit dhe do të ristrukturohet pasi projekti është i plotë për të ofruar parkimi në një kuvertë parkimi.

Përveç kësaj, Burime deklaroi se plani koncept është në fluks dhe se një raport 12-faqesh nga BENECKE Ekonomisë ka rekomanduar se numri i njësive të banimit të shkojnë nga 415 to 370. Raporti përfshin një nxitje që të ketë një minimum prej 1,200 sq ft. i zyrës publike hapësira lloj të ndahen për komunën në katin e parë ose katin e dytë. Nëse hapësira është dhënë, numri i njësive do të jetë 380 apartamente.

Më poshtë është një kopje e nëntorit 2017 plan koncept:


Shkarko Meridia Në Planin Park Square Koncept (Nëntor 10, 2017)