Njihuni kryetarit të bashkisë & Përshëndetni Më 22 gusht

Njihuni kryetarit të bashkisë & Greet On August 22ndthumbnail
Nga
Publikuar: Gusht 18, 2018 @ 8:00 AM EST

40-Njihu & Përshëndes të mbajtur nga kryetari i komunës Carl Hokanson është caktuar për të mërkurën në mbrëmje, 22 gusht, nga 6 mëngjesit. to 8 mëngjesit. në Pub irlandez Dowling-së & Restorant.

Kryetari Hokanson ka mbajtur me besnikëri këto joformale të bashkohemi të paktën katër herë në vit që kur fillimisht marrjes së detyrës si Këshilli-At-Large nëntë vjet më parë.

Banorët mund të ulen me kreun e njësisë bashkiake dhe të bëni pyetje që shkojnë nga zhvillimit të vazhdueshëm, zhvillimi i propozuar, taksat e pronës, cilësia e çështjeve të jetës, Rrugët, trees, politikë, ose çdo gjë që është e rëndësishme për ta.

ushqim falas dhe pijet freskuese do të vihen në dispozicion për të pranishmit.

Pub irlandez Dowling & Restoranti është i vendosur në 117 Chestnut Street në cep të Williams Street. Free Parking është në dispozicion afër në parkingun komunale tjetër për Roselle Park Verërat & Spirits me hyrje në të dy Chestnut Street dhe Williams Street.