Fundraiser Kryetari Hokanson BBQ Pool Party On 14 korrik

Mayor Hokanson BBQ Pool Party Fundraiser On July 14ththumbnail
Nga
Publikuar: Korrik 13, 2018 @ 6:00 AM EST

Kryetari Carl Hokanson do të mbajë një barbeque & Partia Pool fondesh nesër, 14 korrik.

Fondesh politike do të jenë duke filluar në 1 ora në pasdite në 612 Spruce Street.

The $12 Kontributi politik do të përfshijë ushqime dhe pije.

Verifikimet mund të bëhet për të "Miqtë për Hokanson". Të gjitha të ardhurat do të shkojnë për fushatën e rizgjedhjes së kryetarit të bashkisë.

Kryetari Carl Hokanson po kandidon për rizgjedhje si i pavarur.