Knights of Columbus zbritje Breakfast prill 13

Nga
Publikuar: Mars 29, 2014 @ 6:00 AM EST
Knights of Columbus Pancake Breakfast April 13th thumbnail

Imzot Joseph F. Loreti Knights of Columbus (Këshill #3240) do të ketë një zbritje Mëngjesi dielën, 13 Pri, nga 8 a.m. deri në mesditë në Kishën e Zonjës Loreti Hall, e vendosur në katin e poshtëm.

Mëngjes do të përfshijë pancakes, suxhuk, kafe, çaj, dhe lëng.

Hyrja është e $5 per person with children under the age of 3 duke u pranuar për të lira. Nuk do të ketë shitjet e biletave paraprakisht për këtë ngjarje dhe biletat do të shiten në derë.

Të gjitha të ardhurat do të përfitojnë Knights of Columbus për të ndihmuar ata të vazhdojnë me përpjekjet e tyre për të mbështetur komunitetin.

Çdokush që kanë nevojë për më shumë informacion mund të kontaktoni Knights në faqen e tyre Facebook (lidhje).