Knights Of Columbus Car Wash On 17 shtator

Knights Of Columbus Car Wash On September 17ththumbnail
Nga
Publikuar: Shtator 10, 2016 @ 3:01 EST

Të shtunën tjetër, September 17th, Imzot. Joseph F. Loreti - analist # 3240 Knights of Columbus do të ketë një fondesh larje makine nga 8 a.m. në 2 ora në pasdite.

Larë makinë do të jetë në Chiego Vendi off e Westfield Avenue në anën e kishës.

Donacionet me kënaqësi do të pranohen dhe të gjitha të ardhurat do të shkojnë për të ndihmuar me mirëmbajtjen e bazave të kishës.

Data e shi për ngjarjen është shtunën pas, 24 shtator.