Killa Erëza është biznes dhjetor të muajit

Killa Seasoning Is December Business Of The Monththumbnail
Nga
Publikuar: Dhjetor 23, 2018 @ 8:00 AM EST

Së treti Ward Këshilltar William Fahoury së bashku me kryetarin e komunës Carl Hokanson paraqitur Killa erëza të gjitha me qëllim me dhjetor 2018 Biznes i muajit.

Këshilltar Fahoury tha në lidhje me biznesin, “Ata janë një biznes i tretë repart. Matt është një repart banor të tretë. Matt është një punëtor vështirë. Ai ka një punë me kohë të plotë. Ai gjithashtu zotëron biznesin e tij me kohë të plotë dhe ai ka një familje me kohë të plotë. Sasia e punës që ai vë në erëza e tij është fantastike. I inkurajojmë të gjithë për – pas kësaj – të hetojë në lidhje me marrjen e një shishe ose dy. Ai nuk mund ta bëjë këtë pa mbështetjen e familjes së tij, kështu që ky çmim nuk është vetëm për biznesin e tij, por familja e tij. Urime Matt dhe urime për familjen tuaj.”

Këshilltar atëherë lexoni shpalljen, “Filloni tre vjet më parë në Roselle Park, Killa Erëza është një gjithë-qëllim, erëza të gjitha-natyrore që mixes latine ndez shije me shije Barbecue amerikane. Killa Erëza u rrit nga një biznes të vogël që shiten me familjen dhe miqtë për shishe anijeve në qytete në të gjithë vendin për konsumatorët dhe bizneset. Ajo kohët e fundit u bashkua me një rrjet Ushqimit “i copëtuar” kampion për të siguruar erëza për vijën e tij të restoranteve dhe ngrënie gjobë. Killa Erëza ka dhuruar, Sponsored, dhe / ose ka marrë pjesë në shumë ngjarje lokale dhe bamirëse. Bashkinë e Roselle Park dëshiron Killa erëza të gjitha në sajë të mira dhe ato për investime e tyre të vazhdueshme në komunitetin e biznesit lokal.”

Pas prezantimit, Pronari Matthew Permison drejtuar të pranishmëve, “Ju faleminderit, të gjithë. Unë me të vërtetë të gëzojnë të jetojnë këtu në Roselle Park dhe unë jam i lumtur të them se erëza im filloi këtu. Unë të përpiqet për të dhënë përsëri në komunitetin tim sa herë që unë mund dhe unë jam i lumtur që Roselle Park ka përdorur erëza tim dhe unë shpresoj të të shoh të gjithë atje, kur unë jap kthyer në komunitet.”

Më shumë informacion mbi Killa erëza mund të gjenden në faqen e saj (lidhje) dhe faqe Facebook (lidhje).