Joshua E. Valente Emërohet oficeri patrullues provës

Joshua E. Valente Appointed Probationary Patrolmanthumbnail
Nga
Publikuar: Dhjetor 22, 2018 @ 4:00 EST

banor Roselle Park Joshua E. Valente u emërua si një prove Roselle Departamentit të Policisë Park (RPPD) polic në takimin komunal mbrëmshëm. Zgjidhje 356-18 u miratua njëzëri nga këshilli.

Departamenti i Policisë Roselle Park (RPPD) Captain Daniel McCaffery, duke qëndruar në për shefin e Policisë Paul Morrison, prezantuar zyrtarisht Jozueun për banorët e njësisë bashkiake, “Joshua Valente është gjithashtu një banor Roselle Park. Ai shkoi përmes sistemit tonë shkollor [and] diplomuar Roselle Park High School. Ai do të jetë i diplomuar në Universitetin Rutgers në semestrin e tij të ardhshëm. Ne kemi parë erdhi në kontakt me Jozueun në vendin që ai u caktua në ne nëpërmjet praktikës së tij në kolegj. Ai e bëri stazhin e tij outstandingly. Ne ishim të pikëlluar për të parë atë të shkuar. However, ai u kthye dhe vullnetarë edhe për dy vjet vetëm për t'u bërë pjesë e familjes sonë dhe të jetë një pjesë e asaj që ne jemi duke bërë në zbatimin e ligjit. Ai ka qenë në prapaskenë; ai ka qenë në frontin e skenave. Ju mund të keni parë atë në Akademinë tonë Rinor; ju mund të keni parë atë në Out Kombëtare Night. Ai është një pasuri për departamentin tonë. Ai do të bëjë një punë të madhe për ne. Urime.”

Joshua Valente do të jetë një polic i zonës prove për një vit, pas së cilës kohë ai do të bëhet një polic i zonës plotë. Ai do të ketë një pagë vjetore prej $46,826.18 dhe do të fillojë në shërbim të banor i njësisë bashkiake të mërkurën, 2 janar, 2019.