Prezantimi informative në pilot që do të mbahet më 10 janar

Informational Presentation On PILOT To Be Held On January 10ththumbnail
Nga
Publikuar: Dhjetor 23, 2018 @ 2:00 EST

Një takim i veçantë është planifikuar të mbahet të enjten, Janar 10, 2019, të ketë japin profesional e komunës një prezantim për anëtarët e publikut për pagesën në vend të tatimeve, i njohur gjithashtu si pilot, marrëveshjet.

Payment In Lieu Of Taxes, ose PILOT siç është zakonisht më i njohur, është e rëndësishme për një komunë, një distrikti shkollor, dhe në fund taksapaguesit. Programi është krijuar për të siguruar një nxitje për investitorët dhe zhvilluesit për të ndërtuar në zonat ndryshe lira ose underutilized e një komune duke ofruar që të ketë pronari i pronës të bërë pagesat për një periudhë - deri në 30 vjet - që të përfundojë si më pak se në qoftë se ata paguhen taksat e pronës drejt jashtë. Pagesa është e bazuar në të ardhurat çdo vit e cila është e bazuar në zënie. Me fjalë të tjera, nëse një kompleks apartament ka më pak njerëz që jetojnë në të, ai paguan më pak e një pilot. Ky është një përfitim për një qeveri të qytetit, sepse 95% e përmirësimeve pjesë e tatimit në pronë shkon në komunë në kohë 5% shkon në qarkun. Asnjë nga këto para shkon në një distrikt shkollor. Ndërsa bordi i shkollës ka marrë fonde nga pjesa e tokës e tatimit në pronë, ajo është në mënyrë të konsiderueshme më pak se ajo do të marrë në qoftë se ajo mbledhur çfarë mesataret të jetë rreth 55% of property taxes.

rrethet shkollore do të marrë taksa nga pjesa e tokës e tatimit në pronë; vetëm përmirësimin pjesë e tatimit në pronë ka PILOT aplikuar në atë. Between 50% and 55% e pjesës së tokës e taksave do të vazhdojnë të shkojnë në shkolla.

Ka pasur kritika e programit sidomos kur ka të bëjë me zhvillimin e banimit që nga fëmijët e moshës shkollore nga një apartament kompleks që ka PILOT mund të përfundojë ndjekin shkollat ​​publike lokale, por nuk do të paguhet për çdo rritje të popullsisë studentore përmes taksave shkollore.

Takimi do të ketë gjithashtu një pyetje & periudhë të përgjigjet për të lejuar të pranishmit që të bëjnë pyetje, të sigurojë të dhëna, dhe komentoni mbi pilote dhe zhvillimin.

Sesioni informacion do të fillojë në 7 mëngjesit. në dhomat e këshillit të komunës Kompleksit Roselle Park ndodhet në 110 Lindje Westfield Avenue.