Home Depot Vullnetarët Në American Legion Post 60

Home Depot Volunteers At American Legion Post 60thumbnail
Nga
Publikuar: Qershor 22, 2016 @ 9:00 AM EST

Të premten e kaluar, 17 qershor, The Home Depot e ekipit Depot vullnetarë për të bërë disa punë në American Legion Post 60 në Roselle Park.

Pete Mitchell, Zyrtari i financave Post 60-dukje se si të gjitha ndodhi, “Ne kishim disa dritare dhe një mur anësor të bërë nga Home Depot dhe shitës erdhi këtu dhe tha se unë do të duhet t'i [Ekipi Depot] vijnë mbi dhe për të marrë një sy dhe të shohim nëse ne mund të bëjmë disa pikturë për ju. Dhe ja ku jemi.”

16 Punonjësit në të gjithë ditës pikturuar dhomat, bodrum, garazhdi, dhe madje edhe të ndërtuar një bar të ri për ndërtimin e cila ishte e privilegjuar në 1929 dhe ka qenë në këmbë për më shumë se një shekull që nga viti 1905.

The Home Depot Asistent Menaxher Joachim Thunberg koordinuar projektin me bojë e cila u dhurua nga Behr Paint. Mike Garguilo, Senior Sales Rep nga Behr deklaruar, “Ne kemi partneritet gjithmonë me Home Depot. Pra, një mundësi si kjo që jo vetëm të dhurojë bojë, por për të punuar krah për krah me këta njerëz – dhe natyrisht – për një arsye të madhe, nuk ka asgjë më të mirë.”

Si përmirësimet mori formë, Pete pa ndikimin që një bojë pak mund të bëjë dhe të komentuar, “Ne duam të falënderojmë Behr Paint dhe Home Depot për të siguruar sende që kishim nevojë. Vendi ishte me të vërtetë nevojë për të dhe kjo është me të vërtetë e madhe.”

Joachim tha se Ekipi i Projektit fokusohet projekte të tilla vullnetare për veteranët dhe të organizatave të veteranëve. Ai shtoi, “Ata e bëjnë aq shumë për ne. Liria që ne kemi, kjo nuk është marrë për të dhënë. Ne jemi vetëm duke u përpjekur për të falënderuar atyre ndonjë mënyrë që mundemi.”

Ata që vullnetarisht atë ditë përfshirë Patricia Jordan dhe Karensa McPherson nga dyqani 0915 në Vauxhall, Frank DEBOIS nga dyqani 6903 në Garwood, dhe Tash Moore, Sanguinetti Kenniel, Mateo Romero, Fitz Desir, dhe Joachim Thunberg nga dyqani 6905 në West Grand Street në Elizabeth.

Komandanti Post George Szollosi përmblodhi të gjitha deri duke thënë, “Kjo është një punë e madhe.”

American Legion Post 60 është vendosur në 34 Lindje Westfield Avenue. Më shumë informata mund të gjenden në faqen e tyre në Facebook (lidhje).

Fotografia mirësjellje e Joachim Thunberg