Pa pagesë Halloween Party Në casano Qendrën Më 29 tetor

Free Halloween Party At Casano Center On October 29ththumbnail
Nga
Publikuar: Tetor 23, 2016 @ 8:00 AM EST

Qendra Komunitare Casano do të mbajë një parti Halloween të shtunën, 29 tetor, Komiteti Recreation Roselle Park do të presë një parti Halloween të lirë nga 6 mëngjesit. në 8 ora në mbrëmje.

Partia është e hapur për fëmijët nga të vegjëlit deri në klasën e pestë. Fëmijët janë të inkurajuar për të veshin kostume që nga të cilët marrin pjesë në një kostum të ketë një shans për të fituar një çmim.

Fëmijët dhe prindërit kërkohet të sjellë artikujt jo-prishet ushqimore për depo ushqimore.

Nuk do të jetë një magjistar, Halloween artizanale-marrjes, karamele, dhe snacks.

Prindërit / kujdestarët do të qëndrojnë me fëmijët e tyre për ngjarjen.

Free Parking është në dispozicion në parkingun Michael Mauri Gazebo Park ndodhet në kryqëzimin e Chestnut Street dhe Lindore Grant Avenue.

Cilido që kërkon më shumë informacion mund të kontaktoni Komisionin Rec në (908) 245-6222, zgjerim 1916.

Qendra Komunitare Casano është e vendosur në 314 Gështenjë Rruga.