Për hir të Informacionit

For The Sake Of Informationthumbnail
Nga
Publikuar: Dhjetor 31, 2018 @ 6:00 EST

Roselle Park Lajme: Mund 13, 2010 – Dhjetor 31, 2018

Vetëm për hir të informacionit . . . Ajo ishte gjithmonë për hir të informacionit.

Nuk kishte asnjë motiv i mëtejshëm i përdorimit të gazetës për të kandiduar për çdo zyrë politike apo të jetë një kokë duke folur për ndonjë parti politike ose personi, ose të përdorë platformën e saj, në mënyrë për të fituar para. As unë as Roselle Park Lajme pranuar ndonjëherë reklamat ose sponsorizim financiar nga ndonjë organizatë, person(s), ose agjenci.

Në mos u motivuar nga ose varet nga fitim, gazeta ishte i lirë i modelit kryesore të gazetarisë, ku konkurrenca për të "marrë tregimin e parë" do të përzënë publikim. Roselle Park Lajme kishte luksin për të marrë kohë për të bërë të mirë të saj për të marrë të drejtën e lajmeve.

Në hapësirë ​​të 3,155 ditë, gazeta falas online për banorët e Roselle Park publikuara 3,584 artikuj; një mesatare prej më shumë se një në ditë.

Me kalimin e asaj kohe, artikuj që do të konsiderohen newsbreaking u raportuan së bashku me lajmin se nuk do të publikohen në një gazetë kryesore. Edhe pse shumë raporte ofruar informacion mbi atë që disa do ta quanin tema të kësaj bote – si shkrim copa lajmeve ekskluzivisht në dekretet në mënyrë që banorët do të jenë të vetëdijshëm për ligjet duke u kaluar në emër të tyre – ata ishin të rëndësishme, sepse njerëzit e Roselle Park janë të rëndësishme.

Ju jeni me vlerë shkrim në lidhje me.

But now, Ne të Qersdyns, janë duke lëvizur jashtë bashkisë dhe gazetës që ishte krijuar për të informuar banorët Roselle Park mënyrë që ata mund të kultivojnë një interes aktiv në komunitetin e tyre do të marrë fund me këtë nen. Kjo do të mbetet një arkiv e kërkueshme për katër deri në shtatë vitet e ardhshme. Në disa pika, e gjithë gazeta do të jenë të shtypura në format të librit kopje të vështirë së bashku me një version dixhital. Të dy do t'i dhurohen Memorial Library në Roselle Park Veteranëve por ka artikuj të reja do të publikohen duke filluar nga nesër.

Familja Qersdyn do të shkojnë në; Roselle Park do të shkojnë në. Ajo ka qenë privilegji im.

Dhe me që:
Mund të jetë zot në mes jush dhe dëm në tërë vendet e zbrazëta ju ecni
Paqja ju kërkojmë të gjenden brenda jush.
Mund të jetoni një jetë të mirë.

lamtumirë.

 

 

Sauli Qersdyn
Editor / Botues
Roselle Park Lajme