Gripi Shot Klinika Në RPHS më 12 nëntor

Flu Shot Clinic At RPHS On November 12ththumbnail
Nga
Publikuar: Nëntor 8, 2014 @ 3:00 EST

Departamenti Shëndetësor Rajonal Westfield ka caktuar natën e mërkurë, 12 Nën, për gripin e tyre sezonale të Programit Inokulimi në Shkollën e Lartë të Parkut ROSELLE (RPHS) nga 6 mëngjesit. në 7:30 mëngjesit. në lokal shkollës së mesme.

. Programi është i hapur për banorët e Cranford, Fanwood, Garwood, Shpat mali, New Providence, Roselle Park, Samiti dhe Westfield. Prova e qëndrimit mund të kërkohet.

Pjesëmarrësit do të merret në një vijë të parë / të parë të shërbejë bazë dhe janë të kërkohet për të sjellë kartën e sigurimit shëndetësor. Nuk do të jetë një $15 (Vetëm me para në dorë) Tarifa për çdo pjesëmarrës që nuk ka të Medicare B ose ndonjë nga transportuesit e mëposhtme të sigurimit: Aetna, Cigna, Humana, Medicaid dhe Shtetet e Bashkuara të Kujdesit Shëndetësor.

Roselle Park High School është e vendosur në 185 West Webster Avenue.