Flockupy Roselle Park!

Flockupy Roselle Park!thumbnail
Nga
Publikuar: Prill 17, 2014 @ 1:00 EDT

Se koha e vitit përsëri kur një tufë e flamingos purpurtë dekoroj lawns të gjithë njësisë bashkiake ka ardhur.

Vjetor flocking Fundraiser është duke u zhvilluar në qytet për të mbështetur 2014 EKIPI ROSELLE PARK si ata të përgatiten për Relay këtij viti For Life i cili do të mbahet në Cranford të premten, 16 Maj.

Tema e filluar pothuajse 30 vjet më parë,Relay For Life kur Dr. Gordy KLATT, në maj të 1985, eci dhe vrapoi për 24 rreth një orë udhë në Tacoma, Washington, në fund të fundit duke rritur $27,000 për të ndihmuar në luftën e kancerit Shoqëria Amerikane Cancer. Një vit më vonë, 340 Mbështetësit u bashkua me ngjarje njëditore. Që këto hapa të parë, Relay For Life lëvizje është rritur në një fenomen mbarë botën, duke ngritur gati $5 miliardë për të luftuar kancerin.

Komunitetet në të gjithë botën të marrë pjesë në organizuar, brenda natës shëtitje mbledhjen e fondeve të komunitetit ku ekipet e njerëzve kampingun rreth një udhë dhe anëtarët e secilit take ekipit kthehet duke ecur rreth pista. Kjo ngjarje është një mjedis familjar miqësore për të gjithë komunitetin që ofron ushqim, Lojra, informacion, argëtim, dhe aktivitetet që ndërtojnë shoqërinë,. Pikat kryesore të mbrëmjes përfshijnë një mbijetuarit’ Xhiro, Ceremonia Luminaria, dhe një Fight Back Ceremonia.

Në frymën e komunitetit dhe shoqërinë, TEAM ROSELLE PARK will be offering lawns to either be flocked or covered by ‘flock insurance’.

Në qoftë se dikush dëshiron të Flock dikë, ata thjesht plotësoni Formularin Kërkesë tufë e vetme dhe të paguajnë $10 Flocking Tarifa. Gjatë natës, marrësi (apo viktimë) do të dyndën dhe do të zgjoheni në një kope flamingos purpurtë në lëndinë e tyre të para me një Relay For Life shenjë. Flock do të largohet brenda 24 orë.

Ka edhe flocking Sigurimit, ku dikush mund të plotësoni formularin e sigurimit dhe të paguajnë një $20 tarifë të kenë shtëpinë e tyre 'të mbrojtura’ nga flocking.

Si kafshët kanë për të udhëtuar vetëm në të gjithë Roselle Park, nuk ka mundësi të mjaftueshme që të ketë sa më shumë lawns dyndën – ose ruajtur – para 16 Maj.

There is still an opportunity to join TEAM ROSELLE PARK or to donate by visiting the team’s official page (lidhje).

Çdokush i interesuar në ose një Flockupation ose Flock Insurance mund të shkarkoni ose printoni formularin më poshtë dhe ta dërgojnë atë në (Informacionet e publikuara në formë):