Pesë Car Plaçkitjet Transmetuar këtë mëngjes në East Side të qytetit

Five  Car Burglaries Reported This Morning On East Side Of Townthumbnail
Nga
Publikuar: Dhjetor 3, 2018 @ 4:39 EST

Departamenti i Policisë Roselle Park (RPPD) mori pesë (5) raportuara vjedhjeve automjeteve motorike këtë mëngjes në mes të 4 and 5 ora këtë mëngjes.

Një automjet u përpoq të vjedhura që u ndërpre nga një homeowner, një automjet që ishte vjedhur ishte vendosur minuta më vonë u rrëzua në një pemë rreth një bllok larg, dhe një tjetër automjet që ishte vjedhur dhe ende të mbulohen.

Të gjitha të krimeve të raportuara janë kryer në lindje të qytetit pranë balta, bredh, Qershi dhe Webster Rrugët me shumicën e mjeteve që besohet se janë lënë hapur.

Roselle Park Policia kujtoj banorëve të bllokoj makinën e tyre në të gjitha kohët dhe për të mbajtur të gjitha gjërat e vlefshme të sigurt dhe nga sytë. fobs kryesore, çelësat Valet ose çelësat e automjeteve nuk duhet të lihet në automjet.

Këto krime janë aktualisht nën hetim. Çdokush me çdo informacion ose video survejimi që ata besojnë se do të jetë e dobishme duhet të kontaktoni Departamentin e Policisë Roselle Park në (908) 245-2300.