Evening One-Seat Ride Merr Off

Evening One-Seat Ride Takes Offthumbnail
Nga
Publikuar: Janar 16, 2015 @ 6:00 EST

Ajo ka qenë 315 days since the first One-Seat Ride from Roselle Park to New York Penn Station where passengers could go to New York City from Roselle Park without having to switch to another train in Newark. Kjo e kaluara natën e hënë, the second phase of the One-Seat Ride took place with Roselle Park Mayor Carl Hokanson on board. RARITAN Valley Line (RVL) Tren 5150 shkoi në New York City, bringing Raritan Valley Rail Coalition’s (RVRC) goal to having a 24/7 Një e Seat Ride një realitet.

Duke arritur në stacionin e trenit Roselle Park në 7:21 pasdite, treni vazhdoi të Stacionit Bashkimit pastaj Newark Penn Station ku – pas gati 90 sekonda – treni kaloi nga naftë në elektrik, duke lejuar motor për të vazhduar në Manhattan. Një ndryshim i dukshëm nga të parë udhëtim prej një vendi në 3 mars të vitit të kaluar ishte mungesa e dritave dimming një çast për të ditur ndryshimin në pushtet. Pak pas 8 ora, treni mbërriti në destinacionin e vet dhe të gjithë në bord të makinës së parë, duke përfshirë Somerset County pronar toke dhe Presidentin RVRC Peter Palmer, Bashkimi i Qarkut Freeholders Linda Carter dhe Bette Jane Kowalski, dhe udhëheqës të tjerë të komunitetit nga qytetet përgjatë vijës hekurudhore mori një mundësi për një fotografi për të shënuar rastin.

Gjatë udhëtim me kryetarët e komunave të ndryshme dhe freeholders nga të dy e Bashkimit dhe Somerset Qarqeve, Hokanson tha kryetari, “Kjo është një ditë e madhe për njerëzit në RARITAN Valley Line dhe Roselle Park. Ne tani duhet të vazhdojmë të punojmë në gjetjen e të dy New York dhe New Jersey udhëheqësit pas kjo sepse në fund, kjo është një fitore të fitojë për të gjithë.”

Kryetari i Bashkisë Hokanson foli për mundësitë me pronën Ryan dhe rinovimet e planifikuara për në stacionin e trenit Roselle Park.

Në rrugën shtëpi të gjithë e kishin buzëqeshje në fytyrat e tyre e lumtur me progresin por ata nuk kanë të tjerët për famë e tyre. Ata ishin në kërkim për të ardhmen e të pasurit rides të tilla të trenave në fundjavë dhe gjatë orë e pikut.