Easy Fitness Me Jeannie To Hold Fundraiser

Easy Fitness With Jeannie To Hold Fundraiser thumbnail
Nga
Publikuar: Qershor 2, 2014 @ 12:00 EDT

Jeannie Mendes-Doman ose “Easy Fitness With Jeannie” do të mbajë një Zumbathon më 7 qershor nga 1p.m. to 4 mëngjesit. për të ndihmuar në ngritjen e fondeve për të paraqesë ankesë vendimin mohimi nga Bordi Komunal Shfrytëzimit të Tokës (MLUB) në Gjykatën e Lartë të Nju Xhersit, si dhe për të mbuluar shpenzimet që lidhen me gjobat e gjykatave që arrin $2,910 rezulton nga një lutje me rezervim civile nga Gjykata e Komunale Roselle Park për shfrytëzimin dhe regjistrohu shkeljet për biznesin e saj e cila ishte vendosur në 293 West Clay Avenue.

Zumbathon, me titull “Vetëm Strong mbijetojnë” do të mbahet në Krishtin Kishës Mbreti, vendosur në 411 Rutgers Avenue në Hillside, NJ. Fondesh ishte fillimisht që do të mbahet në biznesin e saj e cila ishte vendosur në Roselle Park, por u zhvendos për shkak të pasigurisë lidhur me vendimin e gjykatës më të lartë mbi një përmbajtje parandalimin komunën nga dëbimi i Znj. Mendes-Doman para se ankesën e saj do të mund të dëgjohet. Përveç kësaj, kur fondesh ishte duke u planifikuar, Roselle Park Kodi Construction Zyrtare Jesse Atwell ruajtur se Zonja. Mendes-Doman duhej të largoheshin prej saj brenda 21 Maj edhe pse ankesa ishte në proces të ngritur.

Dëbimi i tij i planifikuar u shty kur një Njoftim të dëshmoj arsyen se është dorëzuar Komunës më 19 maj dhe më pas, më pas, kur një mocioni emergjente Relief është dhënë nga gjykata në 22 maj në pritje të një seancë dëgjimore Apelit. Kjo seancë është planifikuar për qershor 2 në 2 në ditë.

Lojëra elektronike Vendor janë ende në dispozicion për ngjarjen. Pagesa për zumbathon është $20 dhe bileta janë në dispozicion më parë. Çdokush që kanë nevojë për më shumë informacion mund të kontaktoni Jeannie Mendes-Doman në (908) 258-7020.