Përkeqësuar Pema e Krishtlindjeve Removed

Deteriorating Christmas Tree Removedthumbnail
Nga
Publikuar: Nëntor 9, 2015 @ 5:00 EST

Pema e Krishtlindjeve e cila është e vendosur në cep të Lindjes Grant Avenue dhe Chestnut Street në Michael Mauri Park ka qenë i prerë poshtë. Në enjten, 5 nëntor Kryetari & Takimi i Këshillit, Kryetari Carl Hokanson deklaruar, “Unë jam duke kërkuar këshill nëse ata do të bëjnë leje për të hequr atë pemë që është në formë të pikëlluar dhe në qoftë se ju shikoni në qendër dhe në të majtë, ka dy pemë pishe e bukur, Pemët e Krishtlindjeve, tjetër për atë.”

Kryetari deklaroi se pema, i cili ka qenë në vend për rreth gjysmë shekulli, është përkeqësuar gjatë viteve të fundit dhe e nevojshme që të hiqet.

Nuk ka plane për të zëvendësuar pemën këtë vit me një pemë të re, por të ketë një ose dy nga pishave që ishin ngjitur me pemën e hequr të përdoret si pemë e Krishtlindjeve në vitin 2015-së. Varësisht se si shumë dekorata janë në dispozicion, një ose dy pemët do të përdoren. Zona Chestnut Street është planifikuar të mbyllen në natën e premte, 11 dhjetor, dhe shkallë në stadium shkollave të mesme do të vendoset në rrugë për të akomoduar banorët të cilët dëshirojnë për të parë koncert në ajër të hapur atë mbrëmje. Vetëm nëse ka moti me shi do koncerti të zhvendoset brenda në Qendrën Casano.

Edhe pse nuk është përmendur në takim, Kryetari Hokanson ka deklaruar se vitin e ardhshëm, ose në të ardhmen, organi qeverisës do të mirëpriste mbledhjen e fondeve apo një donacion për një pemë të re pishe, e cila është vlerësuar në mes $7,000 and $9,000.