Dëmtuar Park New Cinema Marquee të jenë të prishur ose riparuar

Damaged New Park Cinema Marquee To Be Demolished Or Repairedthumbnail
Nga
Publikuar: Nëntor 1, 2018 @ 6:00 EST

Çadër për Kinema New Park vendosur në West Westfield Avenue është e vendosur për të zbritur nëse pronarët e pronave të paraqesë një apel të suksesshëm, sipas burimeve të njohura me këtë çështje.

Muajin e kaluar, Më 10 tetor, teatër mbyllur film ishte cituar me një qëllim që të lirojë për shkak të dëmtimit të çadër saj dhe fasadë. Sipas pronarit të pronës, çadër ishte goditur aksidentalisht nga një automjet në maj / qershor. Kjo ka shkaktuar që ajo të zhvendoset 6 to 8 inç e cila mendohet se një strukturë e rrezikshme.

Në atë kohë, pronari i pronës – të listuara si Korporata për Zhvillim Jardino nga Westfield, New Jersey – kishte shtatë ditë për të ose prishjen e çadër për ta bërë atë të sigurt mbi rrugën e drejtë-e-publik, ose kanë një inxhinier shpik një plan se si për të rindërtuar atë dhe e bëjnë të sigurt. Një kontraktor i cili ishte punësuar nga pronari i pronës shqyrtuar çështjen dhe ka njoftuar komunën se dëmi është mbi fushëveprimin e tij të punës.

“Unë nuk dua askënd marrjen e lënduar,” tha drejtori i Departamentit ndërtimi Frank Genova, duke shpjeguar arsyen e tij për shkeljen dhe fix përkohshëm për të trajtuar trafikun e këmbësorëve. Ai shpjegoi se kasetë dhe barrikadat, si dhe barrierat Xhersi çimento, janë vënë në vend për të drejtuar njerëzit të mos ecin nën çadër për arsye të sigurisë publike. Përveç kësaj, Mr. Genova theksoi rëndësinë e arritjes së një zgjidhje për këtë çështje pasi që nuk janë ADA (Americans with Disabilities Act) Çështjet Pajtueshmëria në lidhje që kanë këmbësorët të ecin në rrugë në një seksion për të shmangur duke shkuar nën çadër.

Në arritur tek pronarin e pronës, një kryesor i Corp Zhvillim Jardino. deklaroi se vonesa në të paturit e riparimin bërë në çadër ishte për shkak të transportuesit të sigurimit të kompanisë Trucking fillimisht miscategorizing dëmin si kozmetike, jo strukturore. Që atëherë dhe që nga citim, transportuesi sigurimit ka kalojë për Zhvillim Jardino se ai do të mbështesë vetëm financiarisht një rindërtuar i çadër, jo një rrënimi. Plani është që të paraqesë planet arkitekturore dhe inxhinierike për të riparuar dhe rinovuar çadër. Pronari i pronës ka deklaruar, “Ne jemi vetëm duke pritur për të marrë çdo gjë vijë i drejtë jashtë me departamentin e ndërtimit, sepse ne duam teatrin dhe duan që ajo të jetë pjesë e rivitalizimin e Roselle Park.”